Libnet.ro
UNICEF

10:00

Familia din Iasi a victimei pedofilului olandez, marturii cutremuratoare despre rapirea fetei

Antena3 Antena3,
Familia din Iasi a victimei pedofilului olandez, marturii cutremuratoare despre rapirea fetei

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a facut o victima si la Iasi. in timpul vizitei sale din 2016, Visscher a agresat sexual o alta fetita din comuna. continuă pe Antena3

Crima din Dambovita.Parchetul General a preluat cazul unei fetite din Iasi care ar putea fi o alta victima a pedofilului olandez

Parchetul General a preluat, joi, un dosar din 2016, din Iasi, in care o fetita de 8 ani a fost agresata sexual de un barbat care a dus-o pe un camp si a incercat sa o atinga in zonele intime. Primele indicii ale anchetatorilor arata ca faptasul ar fi tot cetateanul olandez care ar fi ucis-o pe Adriana, de 11 ani din Dambovita.

REVOLTATOR! O femeia A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. Femeia de 62 de ani fusese.

REVOLTATOR! O femeie A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. DETALII PICANTE din dormitor: Cum.

Secretele vizitelor in Romania ale pedofilului olandez

Probele ADN prelevate de la Adriana, fetita de 11 ani ucisa la Gura Sutii, corespund cetateanului olandez suspectat in acest caz. Totodata a venit confirmarea faptului ca cetateanul olandez a murit in.

Adriana, victima pedofilului olandez, era sfatuita de mama sa nu stea de vorba cu straini: Nu, mama, nu ma duc

Mama Adrianei Fieraru, fetita omorata si ascunsa pe un camp de catre un pedofil olandez, isi sfatuia mereu fiica sa nu intre in vorba cu strainii si sa nu se urce in niciun caz in masinile lor.

FOTO Cat de mult semana fata pedofilului olandez cu Adriana Fieraru, eleva din Dambovita pe care a ucis-o. Mica mea printesa

Asemanarea dintre fata criminalului olandez si fata de 11 ani pe care a omorat-o, din Gura Sutii, este izbitoare. Strainul o numeste pe fata sa pe retelele sociale Mica mea printesa. Johannes Visscher, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, s-a sinucis, luni, in Olanda, dupa ce a aflat ca Politia este pe urmele sale.

Cazul pedofilului olandez din Alba condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce si-a violat nepotul de 5 ani

Cazul pedofilului suspectat de uciderea fetitei de 11 ani din comuna Gura Sutii, judetul Dambovita, readuce in atentie un alt caz de pedofilie, care are ca autor tot un cetatean al Olandei. Este vorba despre un barbat de 77 de ani judecat in Alba dupa ce si-a violat nepotul de 5 ani.

Viata sociala si profesionala a pedofilului olandez care a rapus o copila de 11 ani, in Dambovita

Barbatul acuzat de uciderea unei copile de 11 ani, din Dambovita, pe nume Joop Visscher, a fugit din Romania sambata, dupa ce a fost interogat de politia romana, a doua zi dupa ce fata a disparut in drum spre casa de la scoala. Cand a aflat ca Politie este pe urmele sale s-a sinucis. A intrat intentionat cu masina intr-un camion, iar izbitura i-a fost fatala.

Cum a ramas pe drumuri un om de afaceri din Iasi: M-am internat cu o simpla batatura la picior. Mi-au fost amputate ambele picioare!

Gigel Afrasine a fost un barbat de afaceri. A lucrat ca analist programator, iar mai apoi si-a deschis propriul business, inainte de a fi lovit de necazurile care aveau sa-l lase invalid. Din barbatul puternic, stalpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )