Libnet.ro
UNICEF

12:15

Familia Luizei Melencu, decizie de ultima ora in dosarul Caracal. Plangeri penale pe banda rulanta. Cine sunt cei vizati

Antena3 Antena3,
Familia Luizei Melencu, decizie de ultima ora in dosarul Caracal. Plangeri penale pe banda rulanta. Cine sunt cei vizati

Cinci procurori care s-au ocupat de cazul Caracal vor fi trasi la raspundere dupa ce nu au rezolvat cazul nici dupa mai bine de opt luni de la disparitia Luizei Melencu. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Decizia radicala luata de familia Luizei Melencu, chiar inainte de Revelion. Cine sunt cei cinci de pe lista

Au trecut opt luni de la disparitia Luizei Melencu, iar scandalul pare ca e departe de a se termina. Astfel, avocatii familiei Melencu au anuntat o miscare radicala, chiar inainte de Revelion: cinci plangeri penale. Cazul Caracal. Decizia radicala luata de familia Luizei Melencu, chiar inainte de Revelion Familia Luizei Melencu nu mai are liniste .

Lovitura devastatoare pentru familia Alexandrei Macesanu! Decizie neasteptata in cazul Caracal

Lovitura crunta pentru familia Alexandrei Macesanu, fata disparuta din Caracal despre care se presupune ca ar fi fost rapita de Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani si principalul suspect in cazul mortii Luizei Melencu. Politia Romana a incetat sa o mai caute A trecut deja mai bine de jumatate de an de .

Mama Luizei Melencu, marturisiri ravasitoare in cazul Caracal: 2020 imi va aduce copilul acasa. Ce spune aceasta despre Dinca

Monica, mama Luizei Melencu, a facut marturisiri ravasitoare in cazul Caracal, dupa ce a fost chemata sa studieze ultima parte a dosarului. Mai are de parcurs trei volume. Speranta ii este vie: 2020 imi va aduce copilul acasa. Ce spune despre Gheorghe Dinca? Mama Luizei Melencu a facut marturisiri ravasitoare in cazul Caracal Gheorghe Dinca .

Mama Luizei Melencu, chemata sa studieze dosarul fiicei in ultima zi de lucru a procurorilor. Marea speranta a femeii: 2020 imi va aduce copilul acasa

Monica Melencu a fost chemata sa studieze ultima parte a dosarului Caracal pe data de 30 decembrie 2019. Mama Luizei a mai fost la Bucuresti impreuna cu avocata sa dar mai are de parcurs trei volume.

Mama Luizei Melencu a ajuns la spital. Ce au anuntat medicii dupa ce au vazut-o plina de sange

In cazul Caracal, din nefericire, a fost implicata si familia Melencu, datorita disparitiei si prezumtivului deces al tinerei Luiza Melencu. Tragedia familiei este una fara margini, iar presiunea situatiei, se pare, a creat probleme de sanatate mamei tinerei disparute. Mama Luizei Melencu a ajuns la spital Mama fetei, Monica Melencu a ajuns la spital, la .

Mama Luizei Melencu a ajuns de urgenta la spital: in ce stare se afla femeia

Mama Luizei Melencu a ajuns, sambata, la Spitalul de Urgenta din Craiova. Tatal femeii a sunat la 112 dupa ce Monica Melencu a inceput sa se simta rau si si-a curs foarte mult sange din nas, potrivit.

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, Victor Costache, in cazul pacientei arse pe masa de operatie, duminica trecuta, la Spitalul Floreasca. Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie O pacienta a luat foc pe masa de operatie, duminica trecuta. Incidentul a fost facut public .

Ultima ora de la Digi! Ce noutati le pregateste, din 2020, clientilor. Surpriza uriasa

Digi 124; RCS & RDS le da o veste buna clientilor. Despre ce surpriza este vorba? Ultimele noutati de la Digi24 Digi 124; RCS & RDS, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de televiziune prin cablu din Romania anunta semnarea unui acord strategic care include lansarea televiziunii HGTV, lider pe segmentul de .

Procurorii DIICOT au finalizat dosarul Caracal. Ce contin cele 13 volume care vor ajunge in instanta

Anchetatorii cazului Caracal sustin ca au dovezi suficiente care demonstreaza ca Alexandra Macesanu si Luiza Melencu sunt moarte. Vor duce in fata magistratilor inclusiv probe care vor demonstra ca multe informatii aparute in spatiul public au fost false.

Mama Luizei Melencu a ajuns de urgenta la spital. Sunt disperat cand vad ca se prabuseste

Monica Melencu a ajuns la Spitalul de Urgenta din Craiova dupa ce tatal sau a sunat la 112, disperat ca aceasta se simtea rau si ii curgea foarte mult sange din nas. Cand echipajul SMURD a ajuns la fata locului, mama Luizei a fost urcata imediat in ambulanta pentru ca avea tensiunea foarte mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )