Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ultima ora de la Digi! Ce noutati le pregateste, din 2020, clientilor. Surpriza uriasa

Playtech Playtech,
Ultima ora de la Digi! Ce noutati le pregateste, din 2020, clientilor. Surpriza uriasa

Digi 124; RCS & RDS le da o veste buna clientilor. Despre ce surpriza este vorba? Ultimele noutati de la Digi24 Digi 124; RCS & RDS, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de televiziune prin cablu din Romania anunta semnarea unui acord strategic care include lansarea televiziunii HGTV, lider pe segmentul de . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora facut de MAI: 44 de accidente, 19 morti, 33 de raniti grav in ultimele 48 de ore

Mesaj de ultima ora transmis de ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa accidentul mortal in care a fost implicat Daniel Chitoiu.

REVELION 2020 DAN NEGRU. Anunt de ultima ora facut de organizatori

Revelionul Starurilor 2020 va aduce in fata telespectatorilor vedete iubite de public, masti spectaculoase in spatele carora se ascund celebritati din diverse domenii, muzica buna si multa voie buna, intr-un spectacol de peste cinci ore. Filmarile pentru cel de-al 20-lea revelion prezentat de Dan Negru, la Antena 1, nu au fost lipsite de intamplari neprevazute.

Anunt de ultima ora de la meteorologi: Ninsoare in acest weekend in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri o informare meteorologica de intensificari ale vantului si precipitatii mai ales sub forma de ninsoare in zona de munte, iar pe parcursul zilei de duminica si in sud-est, precum si o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ si viscol pentru Carpatii Meridionali si de Curbura si sase judete din Moldova.

Date de ultima ora de la Ambulanta Bucuresti. Peste 700 de urgente de cod rosu si galben: 13 persoane au incercat sa se sinucida

Medicii de la Ambulanta au avut peste 720 de cazuri de cod rosu si galben de rezolvat, din totalul celor 1110 de apeluri primite la 112. in plus, au fost inregistrate si 13 tentative de suicid.

10 filme din 2020 de care trebuie sa stii inca de acum

Ultimul deceniu a fost unul foarte bun pentru filme, iar noua decada incepe cu un 2020 plin de noi titluri interesante pe care sa le urmaresti. Anul 2019 a fost marcat de filme mari, de toate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )