Libnet.ro
UNICEF

08:15

Familia principalului suspect al exploziei din New York era cunoscuta pentru neintelegeri cu vecinii din cartier

România Liberă România Liberă,
Familia principalului suspect al exploziei din New York era cunoscuta pentru neintelegeri cu vecinii din cartier

Familia principalului suspect al atacului cu bomba dintr-un cartier newyorkez, Ahmad Khan Rahami, era cunoscuta, in orasul Elizabeth din New Jersey, pentru frcventele dispute pe care le avea cu vecinii, in legatura cu restaurantul pe care il detin. continuă pe România Liberă

Sotia presupusului autor al exploziei din New York a plecat din Statele Unite cu doar cateva zile inainte de incident

Sotia presupusului autor al exploziei din New York a plecat din Statele Unite cu doar cateva zile inainte de incidentul din Manhattan, soldat cu ranirea a 29 de persoane, au anuntat autoritatile americane.

MAE: Nici un roman nu a cerut ajutor in urma exploziei din New York

Consulatul General al Romaniei la New York nu a primit solicitari de asistenta din partea romanilor, in urma exploziei care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in cartierul Chelsea din Manhattan, conform unei precizari a Ministerului de Externe, remisa Agerpres.

Ahmad Khan Rahami, principalul suspect in cazul exploziilor din New York si New Jersey, a fost prins

Ahmad Khan Rahami, un tanar american de origine afgana in varsta de 28 de ani, considerat principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din New York soldata cu 29 de raniti) si din New Jersey, a fost prins de politia din New Jersey. Rahami a fost prins de politia din Linden, New Jersey, dupa un schimb de focuri cu oamenii legii, la aproximativ 20 de mile de New York, anunta Reuters. Rahami a fost ranit in timpul schimbului de focuri cu politistii, scrie AFP.

Atentatul din New York: Un afgan de 28 de ani, cautat de politia din SUA

Ahmad Khan, in varsta de 28 de ani, este cautat de politia din New York, fiind principalul suspect in ancheta privind atentatul din New York, potrivit stirileprotv. ro. Politistii au facut.

Alerta de urgenta, trimisa la toate telefoanele din New York dupa explozia din Chelsea

O alerta de urgenta a fost trimisa pe toate telefoanele din New York, avertizand cetatenii sa fie atentilaun barbat, cautat de autoritatile newyorkeze, care este principalul suspect.

Alerta de urgenta, trimisa la toate telefoanele din New York dupa explozia din cartierul Chelsea (FOTO)

O alerta de urgenta a fost trimisa pe toate telefoanele din New York, avertizand cetatenii sa fie atentilaun barbat, cautat de autoritatile newyorkeze, care este principalul suspect.

Trump, despre suspectul in cazul exploziilor din New York si New Jersey: Va primi o camera de spital moderna, renovata si probabil si room service

Donald Trump acuza faptul ca suspectul pentru exploziile din weekend din New York si New Jersey va primi tratament medical si reprezentare legala, platite din banii contribuabililor, dupa arestare, asa cum.

FOTO+VIDEO. Explozia din New York. Martorii spun ca au simtit o unda de soc trecandu-le prin corp: Am simtit cum s-a cutremurat pamantul sub noi

Martorii exploziei de la New York povestesc despre zgomotul puternic care i-a scos pe toti locuitorii cartierului din case, despre fum si agitatie, dar si despre interventia fortelor de ordine.

Barbatul arestat pentru exploziile din New York si New Jersey a fost pus sub acuzare

Barbatul arestat luni pentru exploziile din New York si New Jersey, Ahmad Rahami, a fost pus sub acuzare pentru tentativa de ucidere a unui politist, precum si posesie ilegala de arma, relateaza CNN.

Alerta la academia militara West Point, dupa ce o masina similara cu cea a afganului cautat pentru exploziile din New York ar fi intrat in complex

Autoritatile au emis o alerta la Academia militara West Point, din New York, dupa ce o masina similara cu cea a lui Ahmad Rahami, cautat pentru exploziile din weekend, ar fi intrat in complex, relateaza postul RT.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )