Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fanii Game of Thrones, in extaz: HBO a publicat din greseala urmatorul episod din cel mai urmarit serial

B1 B1,
Fanii Game of Thrones, in extaz: HBO a publicat din greseala urmatorul episod din cel mai urmarit serial

Fanii Game of Thrones au putut viziona urmatorul episor din celelbrul serial, dupa ce HBO Spania l-a facut disponibil utilizatorilor sai, din greseala. Astfel, episodul 6 al sezonului 7, intitulat. continuă pe B1

Game of Thrones: episodul 6 a fost difuzat din greseala chiar de HBO si a ajuns pe internet

HBO pare sa nu mai scape de probleme in ultima vreme, iar cea mai noua o reprezinta faptul ca episodul 6 din Game of Thrones a fost difuzat din greseala. Conform unor discutii de pe reddit, episodul 6 din noul sezon Game of Thrones a fost difuzat din greseala de catre HBO Nordic, in Spania.

Urmatorul episod din Game of Thrones, facut disponibil din greseala de HBO Spania

Cel de-al saselea episod din sezonul al saptelea al serialului de televiziune Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a devenit disponibil pe internet inainte de a fi lansat oficial, dupa ce a fost difuzat din greseala de HBO Spania, informeaza dailymail. co. uk, citat de News. ro.

Peter Dinklage ii roaga pe fanii Game of Thrones sa nu mai cumpere caini husky pentru asemanarea lor cu lupii din serial: motivul este unul alarmant

Starul Game of Thrones Peter Dinklage ii indeamna pe fani sa nu mai cumpere caini husky de dragul asemanarii lor cu indragitii lupi stravechi din serial, din niste motive alarmante.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )