Libnet.ro
UNICEF

18:00

Urmatorul episod din Game of Thrones, facut disponibil din greseala de HBO Spania

Hotnews Hotnews,
 Urmatorul episod din Game of Thrones, facut disponibil din greseala de HBO Spania

Cel de-al saselea episod din sezonul al saptelea al serialului de televiziune Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a devenit disponibil pe internet inainte de a fi lansat oficial, dupa ce a fost difuzat din greseala de HBO Spania, informeaza dailymail. co. uk, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

Fanii Game of Thrones, in extaz: HBO a publicat din greseala urmatorul episod din cel mai urmarit serial

Fanii Game of Thrones au putut viziona urmatorul episor din celelbrul serial, dupa ce HBO Spania l-a facut disponibil utilizatorilor sai, din greseala. Astfel, episodul 6 al sezonului 7, intitulat.

Gafa de proportii a postului HBO. Viitorul episod din Game of Thrones, difuzat in Spania

Postul HBO a difuzat, din greseala, cel mai recent episod din sezonul sapte al Game of Thrones, in Spania, cu o saptamana inainte de data programarii oficiale.

Caru' cu vedete:Actor din Game of Thrones: Nici postasul nu-mi mai vorbeste;Tom Cruise s-a accidentat in timpul unei cascadorii;Chef Scarlatescu a topit kilogramele ca prin minune, iar acum are mana buna la femei

Doinita Oancea le ataca pe divele care se botoxeaza si se buzeaza. Doinita Oancea este una din putinele persoane publice de la noi care se declara ferm in. Dan Teodorescu a mers la farmacie sa isi cumpere plasturi, insa a avut parte de o experienta uimitoare. M-au ros papucii in Vama. M-am dus la.

Patru persoane suspectate de publicarea unui episod nelansat din Game of Thrones au fost arestate

Patru persoane suspectate de publicarea unui episod nelansat din serialul de televiziune Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, difuzat de HBO, au fost arestate, luni, in India, informeaza bbc. com.

Game of Thrones: episodul 6 a fost difuzat din greseala chiar de HBO si a ajuns pe internet

HBO pare sa nu mai scape de probleme in ultima vreme, iar cea mai noua o reprezinta faptul ca episodul 6 din Game of Thrones a fost difuzat din greseala. Conform unor discutii de pe reddit, episodul 6 din noul sezon Game of Thrones a fost difuzat din greseala de catre HBO Nordic, in Spania.

Politia din India i-a arestat pe cei care au furat episodul 4 al sezonului 7 din Game of Thrones

Politia din India a arestat 4 persoane suspecte ca ar fi furat un episod al serialului Game of Thrones, a declarat, joi, politia din Mumbai, relateaza Reuters. Popularul serial este cel mai piratat show de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )