Libnet.ro
UNICEF

01:05

Si fara motiune de cenzura, guvernul Dancila tot praf este. Nu poate functiona

Adevărul Adevărul,
Si fara motiune de cenzura, guvernul Dancila tot praf este. Nu poate functiona

Toata lumea discuta despre motiunea de cenzura. Si daca n-ar fi fost initiata motiunea de cenzura, sau daca n-ar trece, guvernul Dancila nu poate ramane in functie, fiind ciuruit. Este clar ca presedintele Iohannis nu are de gand sa semneze decrete de numire a noi ministri, fie ei si interimari, iar daca revoca si ministrii la cererea premierul Dancila, guvernul ramane fara inca doi ministri. continuă pe Adevărul

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

Laurentiu Leoreanu, atac la Guvernul Dancila: incetati sa folositi banii Fondului de Dezvoltare si Investitii ca sa va salvati functia!

Vicepresedintele PNL, Laurentiu Leoreanu, sustine ca Guvernul Dancila apeleaza la distribuirea de fonduri pentru primari pentru influenta votul de la motiunea cenzura, vot care va avea loc joi.

Motiunea de cenzura. Mircea Badea face PRAF Guvernul Dancila: Vreau sa cada pentru ca e prost

Motiunea de cenzura va fi supusa votului joi, 10 octombrie. Mircea Badea a afirmat ca-si doreste sa pice Guvernul condus de Viorica Dancila.

Ponta, despre tradatorii motiunii de cenzura: Viorica Dancila i-a promis lui Marius Bota un post de comisar european

Dupa ce senatorul Marius Bota a semnat motiunea de cenzura si era cu un pas in Pro Romania, astazi a aparut informatia ca acesta a ramas fidel PSD-ului. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat marti seara ca Bota s-a razgandit in privinta motiunii dupa ce premierul i-ar fi promis un post de comisar european, apoi sef la ASF.

ZIUA PROFESORULUI. Mesajul transmis de premierul Dancila: Rolul profesorilor este esential

Viorica Dancila a transmis un mesaj cu ocazia Zilei internationale a Profesorului. Premierul sustine ca dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei, unde.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )