Libnet.ro
UNICEF

10:30

Laurentiu Leoreanu, atac la Guvernul Dancila: incetati sa folositi banii Fondului de Dezvoltare si Investitii ca sa va salvati functia!

Adevărul Adevărul,
Laurentiu Leoreanu, atac la Guvernul Dancila: incetati sa folositi banii Fondului de Dezvoltare si Investitii ca sa va salvati functia!

Vicepresedintele PNL, Laurentiu Leoreanu, sustine ca Guvernul Dancila apeleaza la distribuirea de fonduri pentru primari pentru influenta votul de la motiunea cenzura, vot care va avea loc joi. continuă pe Adevărul

Laurentiu Leoreanu (PNL): Doamna Dancila, care e pretul unui vot la motiunea de cenzura? incetati sa folositi banii Fondului de Dezvoltare si Investitii ca sa va salvati functia

Vicepresedinte PNL Laurentiu Leoreanu o acuza pe Viorica Dancila ca incearca cu disperarare sa ramana la putere iar pentru asta le-a oferit alesilor locali 6 miliarde de lei pentru a influenta.

Motiunea de cenzura, citita in Parlament. Care sunt principalele reprosuri ale Opozitiei: Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania. Tara pierde oportunitati in fiecare zi (VIDEO)

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent a fost citita joi dimineata in plenul Parlamentului. Votul asupra documentului a fost.

PICA SAU NU Guvernul Dancila? Carmen Harra SPUNE ADEVARUL in urma MOTIUNII DE CENZURA! Dezvaluiri iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie, poate duce la disparitia Guvernului Dancila! DOAMNE, DUMNEZEULE! S-A AFLAT BOALA DE CARE SUFERA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A SPUS ADEVARUL! SANSELE SUNT MINIME.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )