Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fara precedent. Alianta USR-PLUS cere izolarea de urgenta a judetului Suceava: A devenit principalul focar de infectie

Adevărul Adevărul,
Fara precedent. Alianta USR-PLUS cere izolarea de urgenta a judetului Suceava: A devenit principalul focar de infectie

Alianta USR-PLUS cere autoritatilor sa ia urgent decizia de a izola judetul Suceava, spunand ca acest judet a devenit principalul focar de infectie cu noul coronavirus din Romania. continuă pe Adevărul

BNR, decizie fara precedent pentru toti cei cu carduri bancare si cont la banca

Comitetul de Supraveghere al BNR s-a intrunit in sedinta de urgenta. Institutia a luat o decizie pentru toti cei cu carduri bancare si cont bancar. Toti creditorii vor fi informati de noile masuri prin scrisori de informare. BNR, decizie pentru toti cei cu carduri bancare si cont bancar Potrivit unui comunicat transmis de Banca Nationala .

Austria, masura fara precedent. Nu s-a mai intamplat asta de la al Doilea Razboi Mondial

Tara a luat masuri drastice de limitare a infectiei cu noul virus. Astfel incat se va folosi de mai multe resurse pentru a putea face fata la aceasta perioada. Austria, masura fara precedent in Austria, rezervistii vor fi mobilizati pentru limitarea epidemiei cu noul virus. Acestia vor ajuta si ei la oprirea pandemiei. Ultima data .

Rusii trimit armata in Italia. Planul lui Putin care poate rezolva criza fara precedent din Peninsula

Potrivit FT, armata rusa va trimite echipament si personal in Italia pentru a ajuta tara sa opreasca raspandirea noului coronavirus in teritoriu, Giuseppe Conte, premierul italian, i-a cerut ajutorul presedintelui rus, Vladimir Putin, in weekendul care a trecut. Rusii trimit armata in Italia. Planul lui Putin care poate rezolva criza fara precedent din Peninsula Sambata .

ANAF, decizie fara precedent. Cum ii va presa pe contribuabili sa-si plateasca taxele

Situatie imposibila creata de ANAF. Dupa ce, saptamana trecuta, Guvernul a decis sa nu calculeze dobanzi si penalitati de intarziere pentru obligatiile fiscale scadente, saptamana aceasta inspectorii ANAF au inceput sa contacteze telefonic reprezentanti ai firmelor si sa le aminteasca de faptul ca au datorii. De ce suna inspectorii ANAF? Acest lucru e de natura .

Colaps fara precedent al activitatii economice din zona euro

Extinderea epidemiei de coronavirus la nivelul Europei a determinat o contractie fara precedent a activitatii economice din zona euro, conform datelor preliminare, din martie 2020, de la IHS Markit vezi graficul).

Un fermier din Valcea da un adevarat exemplu. Cum a decis sa isi ajute semenii in plina criza fara precedent

Gest impresionant al unui fermier din Valcea. Barbatul sare in ajutorul tuturor persoanelor sau institutiilor care au nevoie si isi doneaza toata productia de ceapa pe care o are. La scurt timp dupa ce a facut anuntul pe pagina sa de facebook, zeci de oameni l-au contactat si i-au cerut sa-i aprovizioneze. Chiar si o .

IONUT DUMITRU, DUPA REDUCEREA DOBANZII CHEIE LA 2%: BNR a luat decizii hotarate, fara precedent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a luat decizii hotarate, fara precedent, in conditiile in care si situatia prin care trecem este in premiera, ne-a spus economistul Ionut Dumitru, fost sef al Consiliului Fiscal.

Ionut Dumitru: O decizie BNR a fost luata in conditii fara precedent

In timpuri fara asemanare cu nimic, Banca Centrala este obligata sa ia masuri pe potriva. Deciziile .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )