Libnet.ro
UNICEF

17:01

O farmacie online din Marea Britanie recruteaza romani. Salariile ajung si la 5.000 de lire sterline pe luna

Antena3 Antena3,
O farmacie online din Marea Britanie recruteaza romani. Salariile ajung si la 5.000 de lire sterline pe luna

Anuntul mai mult decat atractiv a venit din partea unei agentii de plasare de personal medical. O farmacie online din Marea Britanie recruteaza medici de familie romani, care vor sa lucreze din tara noastra,. continuă pe Antena3

Sectorul de constructii din Marea Britanie se contracta pentru a noua luna la rand

O scadere neasteptata a constructiilor de case demonstreaza ca industria constructiilor din Marea Britanie s-a contractat pentru a noua luna consecutiv in ianuarie, relateaza The Guardian.

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News.

Un milion de euro, daune morale pentru victima unui accident produs in Romania. Le va plati o firma de asigurari din Marea Britanie

Beneficiarul este un tanar care in urma cu patru ani a fost accidentat de o soferita cu masina inmatriculata si asigurata in Marea Britanie. Instantele din Romania au obligat asiguratorul englez la plata unei despagubiri de 1. 000 de euro. Victima accidentului s-a ales insa cu sechele pentru toata viata iar banii pe care ii va primi vor intra cel mai probabil in tratamente si ingrijiri.

Cui ii este frica de Brexit? De ce dau navala romanii in Marea Britanie

Brexit-ul nu-i sperie nicidecum pe romani. O dovedesc datele Institutului National de Statistica INS), care arata ca Marea Britanie este, pentru al doilea an consecutiv, destinatia preferata a romanilor care emigreaza. Regatul Unit surclaseaza, astfel, Italia sau Spania, tari care pana acum primeau cei mai multi romani.

Vaduva lui Litvinenko acuza Marea Britanie ca nu si-a invatat lectia

Marina Litvinenko, vaduva spionului rus asasinat in 2006 in Marea Britanie cu o substanta radioactiva, Aleksandr Litvinenko, a acuzat duminica Marea Britanie ca nu si-a invatat lectia dupa acel incident, in contextul recentei otraviri a agentului dublu Serghei Skripal, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Un violator roman ce a abuzat sexual, de Craciun, o femeie in Marea Britanie va fi trimis in tara sa-si execute pedeapsa

Curtea de Apel Suceava a admis cererea de transfer a lui Tudor Tofoi, un tanar de 24 de ani, condamnat in Marea Britanie la 15 ani de inchisoare pentru viol. in plus, pedeapsa lui va fi micsorata la 12 ani de inchisoare, deoarece aceasta este pedeapsa maxima prevazuta de Codul Penal din Romania. Tufoi a fost condamnat in Marea Britanie dupa ce impreuna cu un amic, in dimineata zilei de Craciun a anului 2014, a violat o femeie.

Marea Britanie, buna de plata. UE cere 2,7 miliarde de euro pentru neplata taxelor vamale

Comisia Europeana a scris guvernului britanic sustinand ca Marea Britanie este datoare Uniunii Europ.

Theresa May: Daca implicarea Rusiei in atacul cu neurotoxina va fi dovedita, Marea Britanie va raspunde adecvat

Marea Britanie va raspunde in mod adecvat daca dovezile vor indica faptul ca Moscova a fost implicata in atacul cu neurotoxina asupra fostului spion rus si a fiicei sale, atac ce a avut loc in sudul Angliei, a declarat joi prim-ministrul britanic Theresa May, in ceea ce reprezinta avertismentul venit de la cel mai inalt nivel de pana acum.

Top probleme ale magazinelor online din Romania

Comertul online din Romania se afla intr-un continuu proces de dezvoltare si maturizare, inregistrand, in 2017, o crestere de 40% fata de anul anterior. Cu toate acestea, majoritatea magazinelor din online-ul romanesc inca sunt departe de a fi bine puse la punct, fapt care nu ii afecteaza doar pe antreprenorii din mediul digital, ci si pe utilizatorii romani de Internet, tot mai interesati de comertul online.

Transgaz: Nu avem cum sa controlam ce se intampla cu gazele extrase din Marea Neagra

Transgaz respinge categoric acuzatiile ca ar face un joc in favoarea Ungariei cu privire la gazele din Marea Neagra, dupa ce premierul ungar Viktor Orban a declarat, recent, ca trei companii ungare au castigat o licitatie pentru a importa gazele din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )