Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News. continuă pe Hotnews

Ce avere are Vladimir Putin. Presedintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, avand mai multi bani chiar si decat CEO-ul Amazon Jeff Bezos, cel detine oficial acest titlu. Zvonurile il situeaza pe liderul de la Kremlin cu mult in fata lui Be.

Cel mai nesanatos aliment din lume pe care multi romani il mananca zilnic

Margarina este considerata nesanatoasa deoarece contine grasimi trans sau uleiuri vegetale procesate. Studiile recente au aratat ca in cazul persoanelor care au inlocuit untul cu margarina a crescut dramatic.

Viata extravaganta a miliardarului norvegian Gustav Magnar, al treilea cel mai tanar miliardar din lume

Pentru cine considera modul in care traiesc cei mai bogati oameni ai lumii ca fiind un lucru extrem de fascinant, Gustav Magnar Witzoe, cel mai bogat om din Norvegia si al treilea cel mai tanar miliardar din lume, este cu siguranta un subiect de studiu mai mult decat interesant.

Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, rezultatul fiind cel mai bun din istoria companiei, a declarat, miercuri, Bogdan Badea, presedintele directoratului general al companiei.

Cum POZEAZA Carina, cea mai SEXY asistenta din lume! A iNCINS imaginatia tuturor barbatilor! Imagini INTERZISE cardiacilor ( FOTO)

Carina Linn are doar 23 de ani si este considerata cea mai sexy asistenta medicala din Taiwan. Ea ar putea rivaliza cu orice fotomodel celebru, contul sau de Instagram fiind urmarit de peste 180. 000 de persoane,.

Topul celor mai bogate femei din lume in 2018

Cele mai bogate femei, incluse in clasamentul persoanelor miliardare, realizat de Forbes, au o avere de peste 1. 000 de miliarde de dolari, iar primele zele cele mai bogate femei au o avere cumulata de putin peste 231 de miliarde de dolari, de peste.

FLOAREA-DE-COLT. Misterul celei mai interzise flori din lume

FLOAREA-DE-COLTIntalnita in Romania pe stancile aproape inaccesibile omului din Muntii Vrancei, Muntii Bucegi, Muntii Fagarasului, Muntii Maramuresului, Rodna, Obcinele Bucovinei, Masivul Ceahlau, Retezat,.

Previziunile lui Bill Gates. Ce crede al doilea cel mai bogat om din lume despre criptomonede, evolutia tehnologica si ce hobby-uri are

Bill Gates, cofondatorul companiei de tehnologie Microsoft Corporation si al doilea cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 91 de miliarde de dolari, a participat, recent, la o sesiune de intrebari si raspunsuri organizata pe platforma online Reddit.

Cel mai bun 11 din Liga 1 Betano

In cateva zile vor incepe playoff-ul si playout-ul Ligii 1 Betano. Dupa sezonul regulat stim care sunt favoritele la titlu, cine are sanse mici sa ramana in primul esalon, dar si care au fost surprizele si dezamagirile campionatului. Cum arata, insa, cel mai bun 11 al campionatului?.

Topul Forbes 2018: Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume

Revista Forbes a publicat marti clasamentul anual al celor mai bogati oameni din lume. Primul in top este fondatorul Amazon, Jeff Bezos, cu o avere de 112 miliarde de dolari. Pe locurile doi si trei s-au clasat patronul Microsoft, Bill Gates, 90 de miliarde de dolari in acest an, in crestere de la 86 de miliarde de dolari, respectiv Warren Buffett, cu 84 de miliarde de dolari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )