Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marea Britanie, buna de plata. UE cere 2,7 miliarde de euro pentru neplata taxelor vamale

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie, buna de plata. UE cere 2,7 miliarde de euro pentru neplata taxelor vamale

Comisia Europeana a scris guvernului britanic sustinand ca Marea Britanie este datoare Uniunii Europ. continuă pe România Liberă

Un milion de euro, daune morale pentru victima unui accident produs in Romania. Le va plati o firma de asigurari din Marea Britanie

Beneficiarul este un tanar care in urma cu patru ani a fost accidentat de o soferita cu masina inmatriculata si asigurata in Marea Britanie. Instantele din Romania au obligat asiguratorul englez la plata unei despagubiri de 1. 000 de euro. Victima accidentului s-a ales insa cu sechele pentru toata viata iar banii pe care ii va primi vor intra cel mai probabil in tratamente si ingrijiri.

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News.

Un violator roman ce a abuzat sexual, de Craciun, o femeie in Marea Britanie va fi trimis in tara sa-si execute pedeapsa

Curtea de Apel Suceava a admis cererea de transfer a lui Tudor Tofoi, un tanar de 24 de ani, condamnat in Marea Britanie la 15 ani de inchisoare pentru viol. in plus, pedeapsa lui va fi micsorata la 12 ani de inchisoare, deoarece aceasta este pedeapsa maxima prevazuta de Codul Penal din Romania. Tufoi a fost condamnat in Marea Britanie dupa ce impreuna cu un amic, in dimineata zilei de Craciun a anului 2014, a violat o femeie.

Sectorul de constructii din Marea Britanie se contracta pentru a noua luna la rand

O scadere neasteptata a constructiilor de case demonstreaza ca industria constructiilor din Marea Britanie s-a contractat pentru a noua luna consecutiv in ianuarie, relateaza The Guardian.

Theresa May: Daca implicarea Rusiei in atacul cu neurotoxina va fi dovedita, Marea Britanie va raspunde adecvat

Marea Britanie va raspunde in mod adecvat daca dovezile vor indica faptul ca Moscova a fost implicata in atacul cu neurotoxina asupra fostului spion rus si a fiicei sale, atac ce a avut loc in sudul Angliei, a declarat joi prim-ministrul britanic Theresa May, in ceea ce reprezinta avertismentul venit de la cel mai inalt nivel de pana acum.

Cui ii este frica de Brexit? De ce dau navala romanii in Marea Britanie

Brexit-ul nu-i sperie nicidecum pe romani. O dovedesc datele Institutului National de Statistica INS), care arata ca Marea Britanie este, pentru al doilea an consecutiv, destinatia preferata a romanilor care emigreaza. Regatul Unit surclaseaza, astfel, Italia sau Spania, tari care pana acum primeau cei mai multi romani.

Substanta cu care a fost otravit spionul rus in Marea Britanie a fost descoperita: Primul politist care a intervenit la locul tentativei de asasinare, in stare critica

Fostul spion rus Sergei Skripal si fiica sa se afla in stare grava dupa ce au fost otraviti intr-un centru comercial din Salisbury, Marea Britanie, duminica. Cei doi au fost gasiti inconstinenti si pana.

O familie a fost ucisa in Marea Britanie. Trupurile barbatului si ale copiilor au fost gasite pe o plaja

Politia din Marea Britanie a deschis o ancheta, dupa ce a descoperit trupurile unei intregi familii la o distanta de aproximativ 130 de kilometri departare de Londra, relateaza The Independent.

Marea Britanie: Un roman, condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce si-a ucis colega de apartament

Un roman din Marea Britanie, in varsta de 34 de ani, a fost condamnat marti la cel putin 20 de ani de inchisoare dupa ce si-a ucis colega de apartament, tot romanca, in varsta de 36 de ani, intr-un atac s.

Cum a fost depistat in Marea Britanie fostul spion rus pentru a fi lichidat si ce otravuri folosesc serviciile secrete ruse

Serviciile secrete de la Moscova ar fi putut depista resedinta din Marea Britanie a fostului colonel GRU Serghei Skripal dupa decesul subit al fiului sau in timpul unei vacante in Rusia, anul trecut, relateaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )