Libnet.ro
UNICEF

13:30

Magazinele online se asteapta ca vanzarile de Black Friday sa creasca cu 20% anul acesta

Hotnews Hotnews,
 Magazinele online se asteapta ca vanzarile de Black Friday sa creasca cu 20% anul acesta

Cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului, Black Friday, va aduce o crestere cu 20% a achizitiilor realizate online potrivit estimarilor magazinelor parte din ARMO. Pe langa produsele traditionale electronice si electrocasnice, anul acesta vor creste mult produsele de mobilier si decoratiuni, jucariile si produsele pentru copii si segmentul fashion. continuă pe Hotnews

Black Friday 2019: ANPC cere consmatorilor sa-i raporteze orice abatare a magazinelor. Regulile de baza

Magazinele online si cele conventionale trebuie sa aiba mare grija de Black Friday 2019: Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) i-a indemnat pe cumparatori sa-i reclame orice abatere de la reguli intalnita in perioada de reduceri de preturi care culmineaza vineri, 15 noiembrie 2019. Un Ghid ANPC enumera cateva reguli de baza legate de presuri, garantii, service, returnari de produse.

eMAG Black Friday 2019 e aproape aici. Televizor 4K sub 900 de lei

EMAG Black Friday 2019 este dupa colt, dar magazinul online emag. ro are deja reduceri excelente la diferite produse, inclusiv la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD.

Surprize uriase pentru telespectatori! Ce pregatesc Razvan si Dani, de Black Friday, la Antena1

Razvan si Dai pregatesc surprize uriase telespectatorilor lor. Ce le-au pregatit oamenilor de Black Friday, la Antena 1? Razvan si Dani pregatesc surprize telespectatorilor, de Black Friday Razvan si Dani se cunosc de mai bine de 30 de ani si tot de atunci sunt prieteni buni. Au acumulat mii de ore de transmisiuni in direct .

BLACK FRIDAY: FashionDays, castiguri de peste 16 milioane de lei in doar trei ore

FashionDays a inregistrat, in primele trei ore de la deschiderea campaniei Black Friday, comenzi de peste 16 milioane de lei, cu 20% mai mult decat a estimat compania, conform Agerpres.

BLACK FRIDAY: Paralela 45 ofera reduceri de pana la 50% pentru vacante

Turoperatorul Paralela 45 ofera reduceri de pana la 50%, cu ocazia targului national de turism si Black Friday.

Black Friday in Romania: cand a pornit si ce a insemnat la inceput

Black Friday este, pentru multi, cel mai asteptat eveniment al anului. Banii sunt cheltuiti mai lejer decat in orice alta zi a anului. Totodata, creditele sunt mai numeroase ca niciodata.

Perioada campaniilor de reduceri poate fi periculoasa pentru firme: Atentie la securitatea cibernetica de Black Friday

Anul trecut, in timpul Black Friday, numarul de atacuri de tip ransomware au crescut cu 28 de ori fata de perioada similara din 2017, arata un studiu SonicWall. Ce trebuie sa faca magazinele online pentru a se feri de atacurile cibernetice din timpul campaniilor de reduceri.

NISSA da startul reducerilor de Black Friday

Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunta a fi o zi de senzatie, datorita experientei acumulate in fiecare an, atat de magazine cat si de cumparatori. NISSA se afla printre magazinele participante si da startul reducerilor incepand de azi, 13 octombrie.

Black Friday 2019 la eMAG: ce reduceri pregateste cel mai mare retailer online din Romania

Anul acesta, eMAG organizeaza cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului pe 15 noiembrie. in cadrul unui eveniment organizat la Commons Unirii, reprezentantii companiei au vorbit despre strategia pe care o vor adopta pentru Black Friday.

Black Friday 2019 vine cu atacuri cibernetice. SonicWall avertizeaza asupra vulnerabilitatilor online la evenimentele de shopping

SonicWall, compania de securitate care protejeaza peste un milion de retele din intreaga lume, avertizeaza asupra atacurilor cibernetice in crestere in perioada Black Friday, dar si in timpul altor evenimente mari de shopping online.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )