Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fashion la MTV VMA! Cele mai cool aparitii de pe covorul rosu

ADPM ADPM,
Fashion la MTV VMA! Cele mai cool aparitii de pe covorul rosu

De la Kim Kardashian, Miley Cyrus ori Nicki Minaj si pana la Taylor Swift, Britney Spears, Rita Ora sau Selena Gomez, iata vedetele care au bifat cele mai cool aparitii vestimentare la MTV VMA 2015. continuă pe ADPM

Cele mai cool prestatii de pe scena MTV VMA 2015!

De la Nicki Minaj si Taylor Swift, Macklemore si Ryan Lewis ori Pharrell si pana la Justin Bieber, Tori Kelly sau The Weeknd, iata care au fost artistii ce au oferit cele mai cool prestatii pe scena MTV VMA 2015! .

Miley Cyrus s-a imbracat de scandal la MTV VMA! A schimbat 11 costumatii si a aratat (aproape) tot!

Miley Cyrus a prezentat editia din acest an a galei MTV VMA 2015, iar pe intreg parcursul serii s-a schimbat de mai multe ori, surprinzand audienta cu nu mai putin de 11 costumatii dintre cele mai ciudate si mai indraznete! .

MTV Video Music Awards 2015: cele mai sumare si indraznete tinute purtate de artisti de-a lungul timpului FOTO

Cea de-a 32-a editie a galei MTV Video Music Awards VMA), care premieaza cele mai bune videoclipuri ale anului, se va desfasura duminica seara, 30 august, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Adevarul va propune astazi o recapituale a celor mai sumare si indraznete tinute purtate de artisi de-a lungul istoriei premiilor VMA.

A avut cel mai ciudat discurs de la MTV VMA! Kanye West vrea sa devina presedintele SUA in 2020!

Kanye West a avut de departe cel mai inedit discurs de la MTV VMA 2015, facand un anunt cat se poate de surprinzator: isi doreste ca, in anul 2020, sa devina presedintele Statelor Unite! .

Vezi aici lista castigatorilor la MTV VMA 2015!

Seara trecuta, Microsoft Theatre din Los Angeles a gazduit mult asteptata gala de premiere MTV Video Music Awards. Cel mai important premiu al serii, Video Of The Year, a fost castigat anul acesta de Taylor Swift si Kendrick Lamar. Iata aici lista completa a castigatorilor.

VIDEO! Scandal la MTV VMA! Nicky Minaj a injurat-o pe Miley Cyrus

In momentul in care a urcat pe scena MTV VMA pentru a-si ridica trofeul la categoria Best Hip Hop Video, Nicki Minaj a schimbat cateva replici dure cu prezentatoarea evenimentului, Miley Cyrus! Iata cum s-a ajuns aici.

MTV Video Music Awards 2015: Cine au fost castigatorii si care au fost cele mai interesante momente

Interpreta americana Taylor Swift a castigat cele mai multe trofee la MTV Video Music Awards 2015. Gala, care a avut loc duminica seara, a fost dominata de reunirea artistei cu rapperul Kanye West si anuntul facut de acesta, potrivit caruia va candida la alegerile prezidentiale din 2020.

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

Cele mai puternice laptopuri au devenit si mai rapide: noile Alienware

Printr-o miscare surprinzatoare de trupe a celor de la Dell, Alienware 18 a fost reinviat, iar celelalte modele de laptopuri au fost actualizate. Majoritatea analizelor din piata sistemelor de gaming confirma faptul ca PC-urile Alienware sunt cele mai performante din lume, cu o fiabilitate sporita, nivel ridicat de flexibilitate la capitolul configuratie hardware si alte [] Cele mai puternice laptopuri au devenit si mai rapide: noile Alienware Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Anghel Iordanescu: Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, cele mai importante pentru echipa noastra nationala de fotbal

Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, sunt cele mai importante din grupa pentru tricolori, este de parere Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Cele.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )