Libnet.ro
UNICEF

17:00

MTV Video Music Awards 2015: Cine au fost castigatorii si care au fost cele mai interesante momente

România Liberă România Liberă,
MTV Video Music Awards 2015: Cine au fost castigatorii si care au fost cele mai interesante momente

Interpreta americana Taylor Swift a castigat cele mai multe trofee la MTV Video Music Awards 2015. Gala, care a avut loc duminica seara, a fost dominata de reunirea artistei cu rapperul Kanye West si anuntul facut de acesta, potrivit caruia va candida la alegerile prezidentiale din 2020. continuă pe România Liberă

Taylor Swift, marea castigatoare la MTV Video Music Awards 2015 (VIDEO)

Taylor Swift a fost marea castigatoare la gala de duminica a MTV Video Music Awards 2015, organizata la Microsoft Theater din Los Angeles. Tanara cantareata pop-country a primit cele mai multe trofee Moonman,.

MTV Video Music Awards 2015: Taylor Swift are Videoclipul anului. Lista celormaiimportanti castigatori

Cantareata americana Taylor Swift a fost cea mai premiata artista in cadrul celei de-a 32-a editii a galei MTV Video Music Awards VMA), care s-a desfasurat duminica seara la Microsoft Theathre din Los Angeles.

MTV Video Music Awards 2015: cele mai sumare si indraznete tinute purtate de artisti de-a lungul timpului FOTO

Cea de-a 32-a editie a galei MTV Video Music Awards VMA), care premieaza cele mai bune videoclipuri ale anului, se va desfasura duminica seara, 30 august, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Adevarul va propune astazi o recapituale a celor mai sumare si indraznete tinute purtate de artisi de-a lungul istoriei premiilor VMA.

Taylor Swift, marea castigatoare la decernarea premiilor MTV Video Music 2015

Un nou succes remarcabil pentru Taylor Swift. Cantareata a fost marea castigatoare la decernarea premiilor MTV Video Music 2015. Vedeta s-a impus la categoriile cel mai bun videoclip al anului Bad Blood), cel.

Vezi aici lista castigatorilor la MTV VMA 2015!

Seara trecuta, Microsoft Theatre din Los Angeles a gazduit mult asteptata gala de premiere MTV Video Music Awards. Cel mai important premiu al serii, Video Of The Year, a fost castigat anul acesta de Taylor Swift si Kendrick Lamar. Iata aici lista completa a castigatorilor.

VMA 2015: Kanye West a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2020 (VIDEO)

Rapperul American Kanye West, care a castigat duminica premiul Video Vanguard Awards, un trofeu creat in memoria cantaretului Michael Jackson, a anuntat, in cadrul galei MTV Video Music Awards 2015, ca va.

Pavel Bartos prezinta Media Music Awards

Pavel Bartos prezinta, pe 3 septembrie, editia din acest an a galei muzicale Media Music Awards de la Sibiu. Indragitul actor, urmarit de milioane de oameni la Vocea Romaniei si la Romanii au Talent, de la Pro TV, va urca pe scena din Piata Mare pentru a intretine atmosfera prin stilul sau inconfundabil.

Cine a fost cazacul Mazepa, razboinicul care tulbura Europa chiar si dupa 300 de ani de la moarte. Rapus pe pamant romanesc, a fost ingropat de sase ori

Erou national in Ucraina, el este dusman de moarte in Rusia, continuand sa fie, la 300 de ani de la moarte, sub afurisenia Bisericii Ortodoxe. Este considerat parintele ideii de independenta a ucrainenilor. A murit pe pamant romanesc, la Varnita in Basarabia) si a fost inmormantat de sase ori. Ultima oara intr-o biserica veche de sute de ani pe care comunistii au tras-o cu remorcherele in Dunare pentru ca refuza sa se prabuseasca.

Germania: De la inceputul anului 2015 au fost arestate aproape 1.800 de traficanti de persoane

De la inceputul anului 2015, Germania a arestat 1. 785 de traficanti de persoane, dintre care 860 au fost capturati in sudul tarii, in Bavaria. in Passau, oras bavarez aflat la granita cu Austria, sosesc mii de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )