Libnet.ro
UNICEF

22:00

FashionUP de Black Friday: de 3 ori mai multe vanzari decat in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FashionUP de Black Friday: de 3 ori mai multe vanzari decat in 2015

FashionUP, unul dintre principalii retaileri online de articole vestimentare din Romania, isi anunta rezultatele inregistrate de Black Friday. Campania s-a desfasurat de-a lungul unui weekend prelungit, incepand de pe 18 noiembrie, si a cuprins. continuă pe Wall-Street Ro

Bilantul F64 dupa Black Friday 2016: cea mai mare comanda a fost de 26.500 de lei

F64 a pregatit pentru 2016 o campanie de Black Friday cu peste 1700 de produse la pret special, astfel incat toti iubitorii fotografiei sa isi poata achizitiona produsele de care au nevoie. De la echipamente foto-video, destinate atat incepatorilor.

Paravion si-a propus vanzari totale de 1,5 milioane euro

Paravion, agentia de turism online din tara noastra, si-a propus vanzari totale de 1,5 milioane euro la editia Black Friday de anul acesta, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

eMAG Black Friday 2016 a luat sfarsit. Unde mai gasesti oferte

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. eMAG a incheiat perioada de reduceri cu ocazia Black Friday 2016. Update:Black Friday eMAG a luat sfarsit, retailerulanuntand [].

Ce magazine mai au Black Friday: eMAG are oferte si reduceri de Crazy Days, dar mai sunt si altii

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE:Black Friday eMAG a luat sfarsit. Sarbatoarea reducerilor, insa, continua. Ofertele si reducerile eMAG se extind pana luni, sub [].

eMAG Black Friday a luat sfarsit, dar da drumul la noi oferte si reduceri tot weekendul

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. Update:Asa cum va spuneam, in randurile de mai jos, Black Friday la eMAG s-a incheiat. Totusi, retailerul eMAG [].

evoMAG: Romanii au cheltuit de Black Friday cu 70% mai mult decat anul trecut, la o comanda medie de 850 de lei

Romanii au alocat in acest an de Black Friday sume mai mari pentru cumparaturi, astfel ca valoarea medie a unei comenzi a urcat cu 70% fata de evenimentul de anul trecut, la 850 de lei, cautand in special telefoane mobile, laptop-uri, televizoare si.

Black Friday: Fashion Days spune ca a vandut dublu fata de 2015. Cel mai scump produs cumparat a fost o geanta de 6.500 lei

Fashion Days, retailerul cumparat in 2015 de eMAG, a avut vanzari de 17 milioane lei vineri, dublu fata de editia de anul trecut a Black Friday, Peste 55% dintre vanzari au venit de aplicatiile de mobil, ceea ce inseamna de trei ori mai mult decat anul trecut.

evoMAG a avut de Black Friday vanzari cu 20% mai mari ca anul trecut. Jumatate dintre clientii care au platit produsele cu cardul, au optat pentru rate

EvoMAG spune ca a livrat aproape trei sferturi dintre produsele comandate in promotia de Black Friday de anul acesta, in conditiile in care vanzarile au crescut cu 20% in aceasta perioada, ajungand la 3,6 milioane de euro.

evoMAG: vanzari de 3,6 milioane de euro de Black Friday

EvoMAG a livrat aproape trei sferturi dintre produsele comandate in promotia de Black Friday de anul acesta, in conditiile in care vanzarile au crescut cu 20% in aceasta perioada, ajungand la 3,6 milioane de euro. Faptul ca Black Friday 2016 a fost.

Fashion Days Black Friday 2016: 56% din vanzari, de pe aplicatii mobile

Fashion Days , magazin online de fashion, a inregistrat de Black Friday comenzi in valoare de 17 milioane de lei, dublu fata de editia din 2015. Editia de anul acesta, desfasurata sub umbrela campaniei Rasfata-te de Black Friday, a avut.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )