Libnet.ro
UNICEF

08:00

O fata de 13 ani, data disparuta, a fost gasita de politisti la trei ore de la disparitie. Unde se afla minora

Adevărul Adevărul,
O fata de 13 ani, data disparuta, a fost gasita de politisti la trei ore de la disparitie. Unde se afla minora

O adolescenta din Targu Jiu a plecat de acasa fara sa le spuna parintilor unde merge, si-a inchis telefonul si nu a mai fost de gasit. Tatal acesteia a sunat la 112 si a semnalat disparitia minorei. Peste trei ore au cautat-o politistii si familia. in cele din urma, aceasta a fost gasita in compania unor prieteni. continuă pe Adevărul

Roberta, fetita de 13 ani din Targu Jiu, a fost gasita de politisti. Tatal ei o daduse disparuta

Roberta Gabriela Codinoiu, in varsta de 13 ani, din Targu Jiu, data disparuta marti, in jurul orei 20. 00, a fost gasita de politisti, dupa doua ore de cautari. Aceasta a declarat ca nu a fost victima un.

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovita a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp. Principalul suspect, un cetatean strain

Fetita de 11 ani care a disparut de vineri dupa-amiaza din localitatea damboviteana Gura Sutii, in drum spre casa, a fost gasita duminica moarta pe un camp.

Fetita care a disparut din Bucuresti a fost gasita: Unde se afla minora

Fetita de 11 ani, din Bucuresti, care a disparut de acasa, a fost gasita intr-o localitate din judetul Brasov. Roberta Maria Magdalena Dumitru ar fi plecat de acasa cu o suma mare de bani, iar acum.

Fetita de 11 ani din Bucuresti disparuta pe 18 septembrie a fost gasita in judetul Brasov

O fetita in varsta de 11 ani din Bucuresti, disparuta din data de 18 septembrie, a fost gasita luni in judetul Brasov. Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, nu exista date ca minora ar fi.

Fetita de 11 ani disparuta vineri din Dambovita a fost gasita moarta

20 - Fetita de 11 ani disparuta vineri din Dambovita a fost gasita moarta. Mihaela-Adriana Fierarua plecat vineri de la scoala si nu a mai ajuns acasa. Politistii au gasit-o.

Imagini de la locul in care a fost gasita fetita din Dambovita. A disparut din Gura Sutii si i-au reperat cadavrul in Produlesti

Fetita disparuta vineri in timp ce s eintorcea de la scoala a fost gasita duminica, pe un camp din Dambovita. Micuta de 11 ani este decedata. Ea prezinta urme de violenta pe corp, iar politia a deschis un dosar penal. Principalul suspect este un olandez, potrivit mai multor surse. Imagini de la locul in care .

O adolescenta data disparuta a postat un clip socant de Instagram pentru a cere ajutor familiei. Ce patise minora

O adolescenta, care a fost data disparuta, a postat pe contul ei Instagram un video socant. Tanara era legata si tipa, cerand ajutor familiei sale. Destiny Rose, de 16 ani, disparuse din locuinta.

Alerta in Targu-Jiu. Roberta, o fetita de 13 ani de la o scoala renumita a disparut fara urma. Familia o cauta disperata

O fata de 13 ani, eleva in clasa a VII-a la Colegiul National Spiru Haret din Targu-Jiua fost data in urmarire nationala, in aceasta seara, dupa ce tatal acesteia a sesizat Politia. La.

Descoperire socanta in Salaj! O femeie a fost gasita inecata intr-un bazin de apa de langa casa

O femeie de 66 de ani a fost gasita inecata, luni dimineata, la Simleu Silvaniei, intr-un bazin de apa de langa casa. Este vorba de o femeie in varsta de 66 de ani, care locuia singura si a fost.

Cazul naucitor al fetei adoptate si parasite pentru ca ar fi avut cu 13 ani mai mult decat scria in acte

Justitia din statul american Indiana incearca sa desluseasca itele unui caz incurcat de abandon. Atinsa de nanism, Natalia Grace suscita numeroase intrebari asupra varstei sale reale. Parintii ei adoptivi spun ca au fost inselati in privinta varstei. Mai mult, sustin ca este o sociopata care a incercat in repetate randuri sa-i omoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )