Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roberta, fetita de 13 ani din Targu Jiu, a fost gasita de politisti. Tatal ei o daduse disparuta

Antena3 Antena3,
Roberta, fetita de 13 ani din Targu Jiu, a fost gasita de politisti. Tatal ei o daduse disparuta

Roberta Gabriela Codinoiu, in varsta de 13 ani, din Targu Jiu, data disparuta marti, in jurul orei 20. 00, a fost gasita de politisti, dupa doua ore de cautari. Aceasta a declarat ca nu a fost victima un. continuă pe Antena3

O adolescenta de 16 ani din Targu Mures a disparut fara urma. Ce a facut ultima data copila

O adolescenta de 16 ani din Targu Mures a fost data disparuta de familie, dupa ce luni dimineata a iesit din imobil pentru a merge in curte si nu s-a mai intors. Mama fetei a anuntat de indata.

Alerta in Targu-Jiu. Roberta, o fetita de 13 ani de la o scoala renumita a disparut fara urma. Familia o cauta disperata

O fata de 13 ani, eleva in clasa a VII-a la Colegiul National Spiru Haret din Targu-Jiua fost data in urmarire nationala, in aceasta seara, dupa ce tatal acesteia a sesizat Politia. La.

O fata de 13 ani, data disparuta, a fost gasita de politisti la trei ore de la disparitie. Unde se afla minora

O adolescenta din Targu Jiu a plecat de acasa fara sa le spuna parintilor unde merge, si-a inchis telefonul si nu a mai fost de gasit. Tatal acesteia a sunat la 112 si a semnalat disparitia minorei. Peste trei ore au cautat-o politistii si familia. in cele din urma, aceasta a fost gasita in compania unor prieteni.

Olandezul care a omorat-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii era filat cand s-a sinucis. Politia olandeza astepta ca Romania sa ceara arestarea criminalului

Joop V. , cetateanul olandez ce ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din localitatea Gura Sutii era supravegheat de politistii olandezi in momentul in care s-a sinucis, intrand cu masina intr-un camion, scrie presa olandeza.

Fetita de 11 ani din Bucuresti disparuta pe 18 septembrie a fost gasita in judetul Brasov

O fetita in varsta de 11 ani din Bucuresti, disparuta din data de 18 septembrie, a fost gasita luni in judetul Brasov. Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, nu exista date ca minora ar fi.

Informatii socante despre olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Ce spune fosta iubita a barbatului

Fosta iubita a ucigasului fetitei de 11 ani din Dambovita spune ca barbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru pedofilie in Olanda. Femeia a povestit ca a fost ceruta in casatorie de acesta du.

O fetita de 11 ani din judetul Ilfov a disparut. Copila plecase spre locuinta unei colege, dar nu a mai ajuns acolo

Astazi, 22 septembrie a. c. , in jurul orelor 18:25, politistii din Ilfov, au fost sesizati de catre o femeie cu privire la faptul ca fiica ei in varsta de 11 ani a plecat de la domiciliu la ora 15. 00 spre.

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

Noi imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita

Au aparut noi imagini noi cu olandezul acuzat ca a agresat-o si a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Stire in curs .

Cu ce se ocupa Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii

Johannes Visscher, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetita de 11 ani din comuna Gura Sutii, lucra pentru o agentie de plasare a fortei de munca si a asigurarilor sociale din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )