Libnet.ro
UNICEF

22:00

O fata de 19 ani a fost accidentata dupa ce s-a rasturnat cu un ATV

România Liberă România Liberă,
O fata de 19 ani a fost accidentata dupa ce s-a rasturnat cu un ATV

O fata de 19 ani a fost transportata, duminica, la spital, dupa ce s-a accidentat in timp ce conduce. continuă pe România Liberă

O femeie de 94 de ani din Prahova, violata de un tanar de 19 ani. Perversul a fost prins dupa o luna

Batrana abuzata de catre tanarul de 19 ani locuieste in comuna Tataru din Judetul Prahova, iar violul s-a petrecut in noaptea de 16 spre 17 octombrie.

VIDEO Tanara de 19 ani ranita grav dupa ce s-a prabusit cu ATV-ul intr-o rapa din Apuseni, preluata de elicopterul SMURD

O tanara in varsta de 19 ani care s-a prabusit cu un ATV intr-o rapa, pe un drum comunal din Apuseni, a fost preluata de un elicopter SMURD.

Copil de 12 ani, ucis de o masina condusa inconstient de un tanar de 19 ani din Arges

Politistii din cadrul Politiei Orasului Mioveni au retinut astazi un tanar de 19 ani, din comuna argeseana Davidesti, autorul unui accident mortal in care victima a fost un copil.

Batrana de 94 de ani violata de un vecin de 19 ani a zacut doua zile in casa plina de sange

Tanarul in varsta de 19 ani din comuna prahoveana Sangeru, acuzat ca a violat o femeie in varsta de 94 de ani, a primit mandat de retinere pentru 24 de ore si a fost prezentat instantei, vineri, cu propunere de arestare preventiva.

Un nou caz socant de canibalism in Germania. Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi ucis si mancat un om

Un barbat de 41 de ani suspectat de crima si canibalism dupa gasirea unor oseminte umane intr-un parc din Berlin a fost arestat, a anuntat vineri justitia, relateaza AFP.

Al doilea container pentru depozitarea cadavrelor pacinetilor COVID a fost instalat in curtea Spitalului de Urgenta din Sibiu

Al doilea un container pentru depozitarea cadavrelor pacientilor care au fost rapusi de COVID-19, a fost instalat in curtea Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. in acest moment nu exista trupuri n.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )