Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alerta in Bucuresti, dupa ce o fata de 16 ani a sunat la 112 sa anunte ca e sechestrata

Adevărul Adevărul,
Alerta in Bucuresti, dupa ce o fata de 16 ani a sunat la 112 sa anunte ca e sechestrata

Mai multe echipaje de politie actioneaza vineri seara in zona Moghioros, din Drumul Taberei, in Bucuresti, dupa ce o fata a sunat la 112 si a anuntat ca ar fi sechestrata. Apelul de urgenta a fost efectuat la ora 18. continuă pe Adevărul

O fata de 15 ani a anuntat la 112 ca a fost violata de tatal vitreg. Politistii au lasat-o sa se intoarca acasa

O fata de 15 ani a sunat la 112 pentru a anunta ca a fost violata de tatal vitreg, insa reactia autoritatilor a fost una stupefianta: victima a fost lasata sa locuieasca sub acelasi acoperis cu agresorul cercetat in libertate.

UPDATE Operatiune de amploare in Bucuresti, dupa ce o tanara a sunat la 112 si a spus ca este sechestrata

O tanara din Bucuresti a sunat la 112, vineri seara, si a spus ca este sechestrata intr-un apartament. Fata a indicat zona, dar a afirmat ca nu are detalii, in cautarea ei fiind angrenate forte impresionante, relateaza Mediafax.

Alt caz socheaza Romania! O fata de 15 ani a sunat la 112 sa anunte ca a fost violata de tatal vitreg. Politistii i-au spus sa se intoarca in casa agresorului

Dupa tragediade la Caracal, un alt caz tulburator tratat cu superficialitate de autoritati socheaza intreaga tara. O fata de 15 ani din comuna Grivita, Vasluia sunat la 112 pentru a anunta ca.

Un copil a disparut de o saptamana, dupa ce mama l-a parasit pe tatal sau. Politistii, acuzati ca nu se implica in cautari

Baiatul, de 16 ani, dintr-un sat de langa Lugoj a plecat de acasa si nimeni nu mai stie nimic de el de o saptamana de zile. Petronel Nicolae Trocan a plecat de la domiciliu, din localitatea Honorici, miercuri, 14 august, in jurul orei 4, dimineata.

Dupa 60 de ani de casatorie, a facut cel mai frumos gest pentru sotia lui: despre ce este vorba

Intr-o lume in care divorturile au devenit mai comune ca niciodata, cand vezi un cuplu care se mandreste cu peste 60 de ani de casnicie, vrei cu siguranta sa le afli povestea si, mai ales, secretul. Domnul si doamna Kuroki locuiesc in Japonia si s-au casatorit in 1956. inca de tineri, si-au facut planuri pentru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )