Libnet.ro
UNICEF

10:15

Faze tari: Cele mai ciudate 10 obiceiuri sexuale din lume; Anuntul care bulverseaza intreaga planeta. Pe teritoriul Angliei exista baze extraterestre secrete...; Apocalipsa zombie, ultimul studiu al brazilienilor

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cele mai ciudate 10 obiceiuri sexuale din lume; Anuntul care bulverseaza intreaga planeta. Pe teritoriul Angliei exista baze extraterestre secrete...; Apocalipsa zombie, ultimul studiu al brazilienilor

Asa arata cea mai frumoasa felina din lume: pisica cu doua fete. O tanara din Franta este fericita stapana a celei mai simpatice pisicute din lume. Cum isi pierd fetele din Malawi virginitatea. Straniul ritual de imperechere care presupune plata unui barbat in varsta pentru sex. continuă pe Hotnews

Cele mai bune 10 aparitii pe Red Carpet de la Oscar 2018

Zeci de vedete cunoscute din cinematografia americana si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2018, insa doar zece au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

ANOFM: peste 23.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. in judetul Ialomita, cele mai putine oferte

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, in timp ce in judetul Ialomita, angajatorii pun la dispozitia someilordor 124 de posturi.

Faze tari: Tabloidele britanice prevad o criza de cartofi in Regat pentru ca muncitorii romani spun ca e prea frig ca sa-i recolteze; O tanara din Timisoara a intalnit un sarman pe strada si l-a luat acasa. Continuarea e emotionanta; Un tablou de Monet d

Cand s-au format cele mai vechi stele din Univers. Cercetatorii au descoperit dovezi ale celor mai vechi stele din Univers. Folosind o antena radio, echipa a colectat date privind undele radio. Directorul unei scoli din Londra le-a interzis elevilor sa se atinga de zapada! Cum a motivat decizia. O decizie controversata a fost luata de directorul Scolii Jo Richardson din capitala britanica.

INS: Innoptarile turistilor au crescut in ianuarie cu aproape 10%. Cele mai multe sosiri ale turistilor straini au provenit din Israel

Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica in luna ianuarie 2018 au insumat 722. 100, in crestere cu aproape 10% fata de cele din luna ianuarie 2017, a transmis luni Institutul National de Statistica. Opt din 10 sosiri au fost reprezentate de turistii romani si doar doi din 10 au fost straini. Cele mai multe sosiri ale turistilor straini au provenit din Israel 17,7 mii), Italia 16,9 mii), Germania 14,6 mii), Franta 9,4 mii), Republica Moldova 9,2 mii). INS diferentiaza sosirile de innoptari, sosirea unui turist inregistrandu-se atunci cand o persoana este inscrisa in registrul hotelului/motelului etc, in vreme ce innoptarile reprezinta intervalul de 24 de ore pentru care o persoana este inregistrata. De pilda, daca o persoana vine in Romania si doarme 10 nopti, ea va figura cu o sosire si 10 innoptari.

Cele mai scumpe rochii de la Premiile Oscar

Jennifer Lawrence este actrita care a purtat cea mai scumpa rochie pe covorul rosu in istoria galelo.

Cele mai frumoase machiaje de la Oscar 2018

Cel mai important eveniment din industria filmului, ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute fabuloase, ci si coafuri si machiaje pe masura. Iata cele mai apreciate look-uri de seara trecuta.

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2018

Desi principala atractie pe covorul rosu o reprezinta tinutele starurilor, fanii adora sa isi vada preferatii insotiti de partenerii lor de viata, iar paparazzi surprind si interpreteaza fiecare mic gest al lor. V-am pregatit o galerie foto adorabila cu cele mai frumoase cupluri de la Premiile Oscar din acest an.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu Oscar 2018: o actrita a uimit purtand aceeasi tinuta ca la gala din1962. Salma Hayek, criticata

Actritele Rita Moreno, Jane Fonda si Jennifer Lawrence au purtat unele dintre cele mai apreciate tinute la gala premiilor Oscar 2018, in timp ce Salma Hayek si Nicole Kidman au dezamagit.

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu, cu toate acestea exista unele pe care nu le constientizam si in care persistam. Pacate strigatoare la cer Sunt in numar de cinci s.

Radu Banciu: in invatamant bajbaim cum nu ne-am fi putut imagina nici in cele mai crunte cosmaruri. Oamenii care ajung in functii inalte nu mai au nevoie de scoala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din ministere, subliniind ca PSD nu a avansat cu nimic, in niciun domeniu. in cele mai multe dintre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )