Libnet.ro
UNICEF

16:00

Faze tari: Cele mai frumoase 10 locuri pe care sa le vezi inainte sa mori; 5 lucruri pe care nu le stiai despre sex: Toate fetele o fac; A gasit o mumie in podul casei bunicilor sai

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cele mai frumoase 10 locuri pe care sa le vezi inainte sa mori; 5 lucruri pe care nu le stiai despre sex: Toate fetele o fac; A gasit o mumie in podul casei bunicilor sai

Cum arata Micul Paris din China. Turistii chinezi invadeaza, anual, Parisul incercand sa descopere farmecul incontestabil al Orasului Luminilor. Dar putini sunt cei care stiu ca in propria lor tara exista o copie aproape fidela a celebrei capitale europene. Probabil cel mai prost hot din lume. Cum s-a razbunat o femeie pe arabul care i-a furat telefonul. O tanara din Germania a gasit o metoda inedita de a se razbuna pe cel care i-a furat telefonul, in urma cu 4 luni, de pe o plaja din Ibiza. continuă pe Hotnews

Top: cele mai frumoase masini din 2013

Cele mai frumoase masini din 2013 sunt pline de stil chiar daca sunt exotice sau retro, iar designul lor avangardist se continua si la interior, in unele cazuri cu o cabina de pilotaj imprumutata parca de la avioanele de vanatoare, scrie.

FOTO Top 5 cele mai frumoase sosele din Romania

Un clasament al celor mai frumoase drumuri din Romania trebuie, obligatoriu, sa inceapa cu Transfagarasanul si Transalpina. in afara de acestea, poate la fel de spectaculoase sunt si soselele care strabat Cheile Bicazului, Defileul Jiului si chiar drumul ce leaga Bistrita de Bucovina, prin Pasul Tihuta. Adevarul. ro va prezinta doar 5 dintre cele mai spectaculoase drumuri din tara noastra.

Cele mai frumoase melodii romanesti de ascultat in drum spre mare

Pentru nostalgici, dar si pentru cei mai tineri am alcatuit un playlist cu piese romanesti numai bune de ascultat in timp ce sofezi pe drumul spre mare, alaturi de prieteni sau de persoana draga.

VIDEO Cele mai frumoase melodii romanesti de ascultat in drum spre mare

Pentru nostalgici, dar si pentru cei mai tineri am alcatuit un playlist cu piese romanesti numai bune de ascultat in timp ce sofezi pe drumul spre mare alaturi de prieteni sau de persoana draga.

Iulia Albu, cele mai socante aparitii!

Iulia Albu stie sa pregateasca si sa ofere cele mai socante si memorabile aparitii vestimentare din showbiz-ul romanesc. Stilistul iese isi pregateste cu atentie tinutele pentru pictorialele pe care le realizeaza si pentru evenimentele la care participa. Continue reading .

Financial Times: Romania are una dintre cele mai performante economii din UE

Cu o crestere economica de 2,2% in primul trimestru din 2013, Romania are una din cele mai performante economii din UE, iar o expansiune economica de cel putin 2% in 2013 pare realizabila si va face din aceasta tara un performer in randul colegilor din regiune, a aratat analistul Raiffeisen Bank International, Gunter Deuber, pe un blog din Financial Times.

Cele mai frumoase vile inchiriate: aici si-au pus sigla firme ca Siemens, Eximbank sau Next Advertising

Cladirile istorice reprezinta una dintre variantele luate in calcul pentru spatii de birouri de multe din firmele locale, in special cand discutam de domenii ca avocatura, consultanta sau media si advertising. Aceste spatii sunt insa extrem de.

FOTO Yahoo News promoveaza cele mai frumoase sate din Transilvania

Printre cele mai pitoresti localitati prezentate, trei sunt din Brasov. Este vorba despre Sambata de Sus, Sercaia si Viscri.

Daca institutiile statului ar fi companii private, ar intra demult in faliment. Care sunt cele mai paguboase institutii ale statului

Daca institutiile statului ar fi companii private, ar intra demult in faliment. Asta pentru ca foarte multe dintre acestea cheltuie mai mult decat produc. Cea mai costisitoare institutie din Romania este Agentia.

Cati bani cheltuie romanii pe telefoane si care sunt cele mai cautate functii

Romanii investesc destul de putin in telefoanele lor mobile cumparate la abonament si prefera sa le aiba dotate cu sistemul de operare Android. Acestea ar fi doua trasaturi ale utilizatorilor locali. Care sunt cele mai cautate functii de catre utilizatorii romani?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )