Libnet.ro
UNICEF

10:00

FBI: China este cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FBI: China este cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite

FBI a identificat China ca fiind cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite, iar directorul agentiei, Christopher Wray, a afirmat ca Beijingul incearca sa fure tehnologie prin toate mjloacele necesare. continuă pe Ziarul Bursa

Mesajul emotionant transmis de TIBI USERIU, inainte de finalul YUKON ARCTIC. Care este cea mai mare spaima a sportivului

Tibi Useriu a reusit sa transmita primul mesaj pentru toti cei care l-au sustinut in tot acest timp in cursa extrema Yukon Arctic. intr-un clip publicat pe pagina de Via Transilvania, Tibi Useriu a.

DUPA MAREA BRITANIE Romania - a doua cea mai mare piata pentru Revolut

Revolut a depasit pragul de 1 milion de utilizatori in tara noastra, dupa o crestere de 400% in a doua jumatate a anului 2019 Revolut a depasit pragul de 1 milion de utilizatori in tara noastra, dupa o crestere de 400% in a doua jumatate a anului 2019, conform unui comunicat de presa. Acesta arata ca Romania devine a doua cea mai mare piata pentru Revolut, dupa Marea Britanie, ocupand pozitia secunda si in topul pietelor cu cea mai rapida crestere si fiind urmata de Franta, Polonia si Irlanda.

Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus. Familia este socata

Un bebelus a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce mama sa l-a nascut. Mama lui a fost diagnosticata cu coronavirus, dar nu stie cum a luat contactul cu virusul. Familia sa este in stare de soc. in ce stare se afla bebelusul! Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus? Un bebelus nascut pe .

Radu Tudor: Klaus Iohannis este cel mai mare avocat al alegerilor anticipate

Jurnalistul Radu Tudor considera ca presedintele Klaus Iohannis este cel mai mare avocat al alegerilor anticipate, subliniind ca daca acestea au loc in luna mai sau iunie PNL se afla inca pe cai mari, insa daca acestea vor fi in noiembrie liberalii s-ar putea sa aiba probleme.

Ninsori ca pe vremuri, in Romania. Unde este cel mai mare strat de zapada, de aproape 150 centimetri

Cel mai mare strat de zapada din tara masurat la o statie meteo este de 141 de centimetri, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit meteorologilor sibieni.

VIDEO Coronavirus: Numarul victimelor din China a ajuns la 563, cea mai mare crestere in doar 24 de ore

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 563 in China, iar expertii in domeniul sanatatii se pregatesc de o reuniune care va avea loc la Geneva, saptamana viitoare, in incercarea de a dezvolta un vaccin care sa combata infectia, scrie Guardian.

Numarul victimelor coronavirusului a ajuns la aproape de 600, iar China este tot mai suspectata ca minte cu privire la cifrele reale. Cum se raspandeste virusul, pe tari (FOTO, VIDEO)

Bilantul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns, joi, la 560 de persoane, al celor infectate a trecut de 28. 000, iar virusul ramane raspandit la nivelul a 25 de tari si a tuturor regiunilor din China,.

SUA isi inchide granitele pentru cea mai mare economie a Africii

Administratia Trump a emis un nou ordin prezidential ce vizeaza limitarea accesului la sistemul sau de imigrare pentru sase tari. Mai exact, incepand din 22 februarie 2020, cetatenii din Nigeria, Eritreea, Sudan, Tanzania, Kargazstan si Burma Myanmar) nu vor mai putea beneficia de vize de imigrant.

VIDEO Cea mai mare ratare fotbalistica din 2020: Un jucator australian a ajuns de rasul internetului

Sunt anumite faze in fotbal despre care se spune ca e mai greu sa ratezi spatiul portii decat sa inscrii. Australianul Craig Goodwin de la Al-Wahda Arabia Saudita) tocmai a reusit o astfel de performanta.

Faze tari: Cea mai mare carte din lume lucrata manual are 1.4 tone si e legata in pielea a 13 vaci; Imaginea de pe o cutie de bere i-a schimbat viata unei tinere. Sunt binecuvantata

Bancher platit cu milioane de euro, dat afara pentru ca fura mancare de la cantina. Filiala londoneza a celei mai mari si profitabile companii de servicii financiare din. N-au intrerupt partida de sex nici in masina politiei. Australianul Anthony Carrio, de 26 de ani, si britanica Jasmine Nelly, tot de 26 de ani, au fost prinsi de politie facand.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )