Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA isi inchide granitele pentru cea mai mare economie a Africii

Adevărul Adevărul,
SUA isi inchide granitele pentru cea mai mare economie a Africii

Administratia Trump a emis un nou ordin prezidential ce vizeaza limitarea accesului la sistemul sau de imigrare pentru sase tari. Mai exact, incepand din 22 februarie 2020, cetatenii din Nigeria, Eritreea, Sudan, Tanzania, Kargazstan si Burma Myanmar) nu vor mai putea beneficia de vize de imigrant. continuă pe Adevărul

DUPA MAREA BRITANIE Romania - a doua cea mai mare piata pentru Revolut

Revolut a depasit pragul de 1 milion de utilizatori in tara noastra, dupa o crestere de 400% in a doua jumatate a anului 2019 Revolut a depasit pragul de 1 milion de utilizatori in tara noastra, dupa o crestere de 400% in a doua jumatate a anului 2019, conform unui comunicat de presa. Acesta arata ca Romania devine a doua cea mai mare piata pentru Revolut, dupa Marea Britanie, ocupand pozitia secunda si in topul pietelor cu cea mai rapida crestere si fiind urmata de Franta, Polonia si Irlanda.

FBI: China este cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite

FBI a identificat China ca fiind cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite, iar directorul agentiei, Christopher Wray, a afirmat ca Beijingul incearca sa fure tehnologie prin toate mjloacele necesare.

Pierderi de 236 milioane dolari pentru cel mai mare grup bancar japonez

Rezultatul negativ este primul din ultimul deceniu, pentru banca Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. MUFG), cea mai mare banca din Japonia dupa valoarea activelor, a raportat pierderi nete pentru cel de-al treilea trimestru fiscal, incheiat in decembrie 2019, rezultatul negativ fiind primul din ultimul deceniu pentru institutia de credit, conform Reu-ters.

Mesajul emotionant transmis de TIBI USERIU, inainte de finalul YUKON ARCTIC. Care este cea mai mare spaima a sportivului

Tibi Useriu a reusit sa transmita primul mesaj pentru toti cei care l-au sustinut in tot acest timp in cursa extrema Yukon Arctic. intr-un clip publicat pe pagina de Via Transilvania, Tibi Useriu a.

Faze tari: Cea mai mare carte din lume lucrata manual are 1.4 tone si e legata in pielea a 13 vaci; Imaginea de pe o cutie de bere i-a schimbat viata unei tinere. Sunt binecuvantata

Bancher platit cu milioane de euro, dat afara pentru ca fura mancare de la cantina. Filiala londoneza a celei mai mari si profitabile companii de servicii financiare din. N-au intrerupt partida de sex nici in masina politiei. Australianul Anthony Carrio, de 26 de ani, si britanica Jasmine Nelly, tot de 26 de ani, au fost prinsi de politie facand.

VIDEO Cea mai mare ratare fotbalistica din 2020: Un jucator australian a ajuns de rasul internetului

Sunt anumite faze in fotbal despre care se spune ca e mai greu sa ratezi spatiul portii decat sa inscrii. Australianul Craig Goodwin de la Al-Wahda Arabia Saudita) tocmai a reusit o astfel de performanta.

VIDEO Coronavirus: Numarul victimelor din China a ajuns la 563, cea mai mare crestere in doar 24 de ore

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 563 in China, iar expertii in domeniul sanatatii se pregatesc de o reuniune care va avea loc la Geneva, saptamana viitoare, in incercarea de a dezvolta un vaccin care sa combata infectia, scrie Guardian.

Cea mai mare firma de avocatura din Japonia urmareste o serie de acorduri convenabile cu UE dupa Brexit

Nishimura Asahi a devenit prima dintre cele patru mari firme de avocatura ale Japoniei, care ar urma sa-si deschida birouri in Europa, iar ea a preferat Farnkfurtul in detrimentul Londrei, avand in vedere ca firmele japoneze se reorganizeaza in vederea Brexitului, asteptandu-se la o crestere a tranzactiilor din UE in domeniu.

Rafael Nadal a deschis cea mai mare academie de tenis din Orientul Mijlociu

Numarul 2 mondial Rafael Nadal a inaugurat o academie de tenis in Kuweit.

Cod galben de vant puternic si ninsori, in cea mai mare parte a tarii pana joi

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite, valabila in zonele montane, in Moldova si local in Muntenia si Dobrogea. Avertizarea a intrat in vigoare miercuri, la ora 08.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )