Libnet.ro
UNICEF

08:30

FBI ofera trei milioane de dolari recompensa pe capul unui hacker rus. Cine este cel care ameninta securitatea cibernetica americana

Antena3 Antena3,
FBI ofera trei milioane de dolari recompensa pe capul unui hacker rus. Cine este cel care ameninta securitatea cibernetica americana

Departamentul de Stat american si FBI au anuntat marti ca ofera trei milioane de dolari in schimbul unor informatii care sa conduca la arestarea si condamnarea hackerului rus Evgheni Bugacev, cea mai mare. continuă pe Antena3

VIDEO: FBI ofera 3.000.000$ recompensa pentru capturarea unui hacker rus

Departamentul de Stat american si FBI au anuntat recent ca ofera trei milioane de dolari in schimbul unor informatii care sa conduca la arestarea si condamnarea hackerului rus Evgheni Bogacev, cea mai mare recompensa oferita vreodata de Statele Unite intr-un caz cibernetic, potrivit Mediafax. ro .

FBI ofera 3 milioane de dolari pentru informatii privind un hacker rus

FBI ofera o recompensa de 3 milioane de dolari pentru informatii ce ar putea duce la arestarea, sau condamnarea unui rus, presupus hacker. Cea mai mare recompensa pentru o crima cibernetica este oferita pentru Evge.

FOTOGALERIE Aston Martin prezinta Vulcan, super-masina de 2,8 milioane dolari

Aston Martin va prezenta pe 3 martie la Salonul Auto de la Geneva supercar-ul de competitie Vulcan care dispune de motor de 800 CP, costa 2,8 milioane dolari si va fi construit in doar 24 de exemplare. Cumparartorii vor avea instructor personal care sa-i invete sa conduca pe circuit hypercar-ul capabil sa atinga 320 km/h.

Intel: In Romania exista peste trei milioane de PC-uri mai vechi de 4-5 ani

Intel estimeaza ca in Romania exista peste trei milioane de PC-uri care au 4-5 ani vechime si spune ca In medie, PC-urile actuale sunt cu 800 de lei mai ieftine fata de cele de acum patru ani si in medie cu un kilogram mai usoare. PC-urile actuale sunt in medie de trei ori mai rapide decat cele de acum patru ani, iar consumul de energie este cu 20% mai redus, spune Intel care anunta o campanie prin care incurajeaza oamenii sa-si schimbe PC-urile vechi.

Apple, obligata la despagubiri de 533 milioane dolari pentru incalcarea unor brevete

Un tribunal din Texas a impus Apple plata unor despagubiri de 532,9 milioane de dolari, dupa ce a constatat ca softul ITunes incalca trei brevete detinute de compania privata Smartflash, relateaza MarketWatch.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )