Libnet.ro
UNICEF

11:00

FBI a urmarit mai multe stiri false in ziua alegerilor din SUA de anul trecut

Adevărul Adevărul,
FBI a urmarit mai multe stiri false in ziua alegerilor din SUA de anul trecut

FBI a monitorizat, in ziua alegerilor prezidentiale din SUA de anul trecut, retelele sociale, pentru a da de urma unei presupuse campanii de dezinformare rusesti, care s-ar fi folosit de fake news, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

FBI-ul a urmarit mai multe stiri false, cu presupuse origini rusesti, in ziua alegerilor de anul trecut

In ziua alegerilor prezidentiale de anul trecut, FBI-ul a monitorizat retelele sociale pentru a da de urma unei presupuse campanii de dezinformare rusesti, care s-ar fi folosit de fake news n. red. : stiri false), relateaza CNN.

Politistii din Buzau au efectuat, miercuri, mai multe perchezitii la persoane banuite de inselaciune cu credite bancare

Mai multe perchezitii au avut loc, miercuri dimineata, in Buzau, Ramnicu Sarat si Grebanu, la persoane banuite ca au luat credite de la aceeasi banca, prezentand acte false. Un numar de 32 de persoane vor fi audiate in acest caz.

Situatie disperata: in plina canicula, oameni din mai multe localitati au ramas fara apa potabila (VIDEO)

Situatie disperata in mai multe judete din tara din cauza caldurii. Seceta a secat fantanile din mai multe localitati din Gorj, iar reteaua de alimetare cu apa a fost scoasa din functiune i.

VIDEO Mai multe tari europene sunt vizate de cea mai extrema canicula din ultima decada, cu temperaturi ce ajung la 44 de grade Celsius

Mai multe tari europene au emis avertismente de sanatate pentru cetateni, in timp ce vremea caniculara afecteaza in continuare Europa. De asemenea, temperaturile ridicate au generat incendii de vegetatie in Italia, unde mult localitati se topesc sub cod rosu de canicula si mai multe regiuni sunt amenintate de o seceta extrema, transmite News. ro citand BBC.

VIDEO Mai multe tari europene sunt vizate de cea mai grava canicula din ultima decada, cu temperaturi ce ajung la 44 de grade Celsius

Mai multe tari europene au emis avertismente de sanatate pentru cetateni, in timp ce vremea caniculara afecteaza in continuare Europa. De asemenea, temperaturile ridicate au generat incendii de vegetatie in Italia, unde mult localitati se topesc sub cod rosu de canicula si mai multe regiuni sunt amenintate de o seceta extrema, transmite News. ro citand BBC.

Reactia lui Mugur Isarescu dupa ce ministrul Finantelor a acuzat ca mai multe banci ar fi avut intentionat pierderi: Pai asta e chestie de glumit cu ea?

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, ii raspunde ministrului Finantelor, Ionut Misa, a facut acuzatii foarte grave la adresa bancilor. Seful de la Finante a afirmat recent ca mai multe.

Atentionare de calatorie a MAE: Coduri rosii de temperaturi extreme si pericole de incendii in mai multe tari din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii anunta pe cetatenii romani ca in perioada 4 - 6 august se afla sub cod rosu de temperaturi ridicate mai multe zone de pe continentul european, majoritatea fiind si destinatii turistice - intreg teritoriul Croatiei, al Bosniei-Hertegovina, Serbiei, Muntenegrului si Ungariei, cea mai mare parte a Sloveniei, sudul Poloniei, sudul Slovaciei, sudul Elvetiei, centrul si sud-estul Italiei, precum si insulele Sicilia si Sardinia. De asemenea, din cauza caniculei exista pericolul producerii unor incendii de vegetatie uscata si de paduri.

Descinderi la Jandarmeria Romana: Procurorii DIICOT ridica mai multe documente

Procurorii DIICOT au descins joi dimineata la sediul Jandarmeriei Romane, informeaza B1 TV. Anchetatorii ridica mai multe documente, iar la finalul perchezitiilor, cel mai probabil persoanele vizat.

UPDATE Depozit de marfuri in flacari. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Un incendiu puternic a cuprins sambata-seara, 5 august 2017, un depozit de bauturi din Slatina. Pompierii au trimis la fata locului mai multe autospeciale.

Locuri de munca prin reteaua Eures. Cele mai multe posturi vacante, in Germania

Somerii din Baragan care doresc sa se angajeze in strainatate au de unde alege. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 489 locuri de munca vacante, cele mai multe in Germania, in domeniul hotelier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )