Libnet.ro
UNICEF

06:30

FCSB, fortata sa plece din nou de pe Arena Nationala

Online Sport Online Sport,
FCSB, fortata sa plece din nou de pe Arena Nationala

Liderul din CASA Liga 1 dupa prima parte a sezonului regular trebuie sa-si gaseasca un alt loc pe care sa-l numeasca acasa. continuă pe Online Sport

Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania. Imaginile spun totul (exclusiv)

Dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu si-a luat viata in propriile maini, motiv pentru care a ales sa includa pe lista destinatilor de afaceri si Dubaiul. Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania Cu toate acestea, activitatea fostei asistente de televiziune este inca in Romania, unde Bianca are .

Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul fara nicio retinere, la adresa politicienilor. Ce l-a nemultumit

La Romania TV, celebrul artist a facut noi dezvaluiri despre programul de revelion de la TVR. Dan Bittman a ironizat autoritatile care sustin ca au fost bagatelizate masurile impotriva coronavirusului. Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul la adresa politicienilor La emisiunea Punctul Culminant, Dan Bittman a vorbit despre programul de Revelion de la TVR, .

Adela Popescu e din nou insarcinata?! Detaliul observat de cei mai atenti fani

Se crede ca Adela Popescu ar fi din nou insarcinata dupa ce fanii ei atenti au observat un detaliu important la vedeta. Soacra Adelei Popescu a facut anuntul cel mare. Sa vina barza cu multa dragoste Adela Popescu e din nou insarcinata?! Un detaliu important le-a dat fanilor ei de gandit. Adela Popescu si Radu Valcan .

Scotia intra din nou in izolare

Scotia intra din nou, luni, in carantina la nivel national, iar restrictiile urmeaza sa ramana in vigoare pana in primavara, potrivit The Times, relateaza Reuters si News. ro.

Donald Trump insinueaza din nou ca alegerile prezidentiale din SUA au fost fraudate. Mesaj pentru sustinatorii sai: Amintiti-va mereu de aceasta zi

Donald Trump, presedinte inca in exercutiu al Statelor Unite, a revenit pe Twitter cu un nou mesaj dupa ce mai multi sustinatori de-ai au fortat intrarea in cladirea Capitoliului, iar unii dintre ei au si re.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )