Libnet.ro
UNICEF

08:15

FCSB invinge categoric Astra in primul meci oficial din noul an

Online Sport Online Sport,
FCSB invinge categoric Astra in primul meci oficial din noul an

In ultima partida a etapei a 16-a din CASA Liga 1, FCSB a invins-o pe Astra Giurgiu fara drept de apel, cu 3-0 0-0). continuă pe Online Sport

Ionel Gane nu mai crede in spanioli. Mesaj de avarie dupa primul meci al anului

In pofida succesului obtinut in deplasare cu Hermannstadt 2-0), in primul meci oficial din 2021, antrenorul lui Dinamo este reticent in ceea ce priveste implicarea asa zisilor investitori spanioli la echipa din Stefan cel Mare.

Liga 1: Dezlantuita in finalul partidei, FCSB invinge Astra cu 3-0 Cum arata clasamentul dupa 16 etape

FCSB a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 0-0), echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a 16-a a Ligii I. in urma acestui rezultat, echipa pregatita de Anton Petrea s-a distantat in fruntea clasamentului 37 de puncte, cu 3 peste CFR), in timp ce formatia lui Eugen Neagoe ramane pe locul 12 16 puncte).

Primul documentar observational din Romania, La drum, de Dumitru Budrala, relansat online de Ziua Culturii Nationale

Astra Film lanseaza online, de Ziua Culturii Nationale, La drum de Dumitru Budrala, primul film documentar observational din Romania. Lansat la Cinema du Reel din Paris si premiat la festivaluri nationale si internationale, filmul surprinde esenta a ceea ce inseamna transhumanta in Romania la inceput de Mileniu III si dintotdeauna. La drum urmareste indeaproape viata dura a pastorilor din Muntii Carpati, care pleaca in transhumanta in fiecare an, la sute de kilometri departare de casa, in cautarea ierbii pentru turmele lor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )