Libnet.ro
UNICEF

23:15

Febra, teroare si zvonuri: Cum a trait un tanar din China infectia cu noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
Febra, teroare si zvonuri: Cum a trait un tanar din China infectia cu noul coronavirus

Febra, teroare si zvonuri: Cum a trait un tanar din China infectia cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Numarul de cazuri de coronavirus din China scade, dar situatia se agraveaza in alte patru tari. in Iran au murit cinci oameni, in Italia si Coreea de Sud cate doi

China a raportat sambata o scadere a numarului de noi decese si cazuri de coronavirus consemnate pana la finalul zilei de vineri, transmite Reuters. in China continentala au fost inregistrate 397 de noi infectari, fata de 889 in ziua anterioara. Dar, numarul de cazuri continua sa creasca in alte parti, epidemia inrautatindu-se in Coreea de Sud, Italia, Iran si Libia. 20 Avand in vedere comunitatea numeroasa de romani din regiunile italiene afectate de coronavirus, la nivelul Ambasadei Romaniei la Roma a fost constituit un task force care se afla in legatura constanta cu Protectia Civila Italiana si alte autoritati cu atributii in gestionarea situatiei, informeaza MAE18:02 Washingtonul acuza Rusia ca promoveaza o campanie online de dezinformare in privinta coronavirusului din China: Virus creat de SUA pentru un razboi economic, arma biologica a CIA 17:11 Iranul va inchide scolile, universitatile si centrele educative in doua orase, printre care Qom, unde s-au inregistrat primele doua cazuri de coronavirus in tara15. 13 Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca ia masuri de precautie pentru cazul in care coronavirusul se va raspandi in Africa11. 17 Romanca din Codogno, orasul italian cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus: Suntem linistiti, daca e sa stam in carantina, stam.

Epidemia de coronavirus impiedica participarea elevilor din China si Coreea de Sud la un concurs de la Bucuresti

Elevii din China si Coreea de Sud nu vor mai veni la Bucuresti saptamana viitoare pentru a participa la concursul de matematica Romanian Master of Mathematics, cu toate ca isi anuntasera participarea si platisera taxa de participare. Organizatorii spun ca decizia chinezilor si a sud coreenilor vine in contextul in care epidemia de coronavirus a facut 2. 200 de victime in China si a contaminat alti 75. 500 de oameni in China si 1. 150 din alte 26 de tari.

Primul vaccin pentru coronavirus a fost inventat. Ce urmeaza acum, potrivit autoritatilor din China

China incepe testarea primului vaccin contra noului coronavirus, in cadrul unor studii clinice care ar putea incepe la finalul lunii aprilie. Ce urmeaza acum, potrivit autoritatilor chineze? Primul vaccin pentru coronavirus a fost inventat in prezent, specialisti din intreaga lume lucreaza la tratamente pentru combaterea bolii Covid-19, care a aparut in decembrie 2019, in China.

CORONAVIRUS. Sute de cazuri de contaminare, inregistrate in penitenciarele din China

Coronavirusul a ajuns si in penitenciarele din China. 500 de cazuri de contaminare cu temutul virus au fost confirmate, pana acum, in inchisorile din tara asiatica, cel putin 200 dintre ele fiind inregistrate.

Imagini revoltatoare: Femeile medic din China, rase in cap inainte de a fi trimise in zonele afectate de coronavirus (VIDEO)

O serie de imagini cu zeci de doctorite si asistente din China, ce sunt tunse zero, au starnit revolta in mediul online. Femeile, angajate aleSpitalului Provincial pentru Femei si Copii din Gansu sunt p.

Romania este invadata de usturoi din China. Semnalul de alarma tras de autoritati!

Usturoiul din China se gaseste de multa vreme in toate supermarketurile de la noi si este preferat de romani datorita aspectului sau.

General Motors, Fiat Chrysler si Toyota Motor reiau productia de automobile din China

General Motors, Fiat Chrysler si Toyota Motor sunt pe cale sa reia productia de automobile din China, dupa vacanta prelungita determinata de epidemia de coronavirus.

Financial report Jaguar Land Rover isi aduce piesele din China cu avionul. Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din Asia. Huawei castiga teren in disputele din Europa

Financial Times: Jaguar Land Rover isi aduce componentele din China cu avionul pentru a evita inchiderea fabricilor din UK * Les Echos: Graba nebuna cu care se arunca japonezii pe datoria Frantei * Cum si-a pierdut Matteo Salvini aura de invincibilitate * Kathimerini: Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din AsiaStop falsilor studenti si casatoriilor fictive * The New York Times: Huawei castiga teren in disputele din Europa iar SUA cauta sa gaseasca alternative.

Washingtonul acuza Rusia ca promoveaza o campanie online de dezinformare in privinta coronavirusului din China: Virus creat de SUA pentru un razboi economic, arma biologica a CIA

Mii de conturi legate de Rusia pe Twitter, Facebook si Instagram propaga dezinformare anti-americana legata de noul coronavirus aparut in China, au acuzat, pentru AFP, responsabili americani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )