Libnet.ro
UNICEF

10:00

Epidemia de coronavirus impiedica participarea elevilor din China si Coreea de Sud la un concurs de la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Epidemia de coronavirus impiedica participarea elevilor din China si Coreea de Sud la un concurs de la Bucuresti

Elevii din China si Coreea de Sud nu vor mai veni la Bucuresti saptamana viitoare pentru a participa la concursul de matematica Romanian Master of Mathematics, cu toate ca isi anuntasera participarea si platisera taxa de participare. Organizatorii spun ca decizia chinezilor si a sud coreenilor vine in contextul in care epidemia de coronavirus a facut 2. 200 de victime in China si a contaminat alti 75. 500 de oameni in China si 1. 150 din alte 26 de tari. continuă pe Hotnews

General Motors, Fiat Chrysler si Toyota Motor reiau productia de automobile din China

General Motors, Fiat Chrysler si Toyota Motor sunt pe cale sa reia productia de automobile din China, dupa vacanta prelungita determinata de epidemia de coronavirus.

Be EU: Virusul ucigas din China, subiectul zilei in Parlamentul European

Subiectul zilei in Parlamentul European este virusul ucigas din China. Acolo este Comisarul European pentru Sanatate care va explica ce masuri s-au luat pentru a impiedica raspandirea virusului pe teritoriul european.

Primul vaccin pentru coronavirus a fost inventat. Ce urmeaza acum, potrivit autoritatilor din China

China incepe testarea primului vaccin contra noului coronavirus, in cadrul unor studii clinice care ar putea incepe la finalul lunii aprilie. Ce urmeaza acum, potrivit autoritatilor chineze? Primul vaccin pentru coronavirus a fost inventat in prezent, specialisti din intreaga lume lucreaza la tratamente pentru combaterea bolii Covid-19, care a aparut in decembrie 2019, in China.

Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Oficiali chinezi au dat detalii despre persoanele cele mai expuse la coronavirus. Raspunsul specialistilor vine de la un studiu facut pe pacientii infectati aflati in China. Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus Primlele detalii despre cele 44. 000 de cazuri cu coronavirus, au fost facute publice de catre oficialii chinezi. Acesta este cel mai .

CORONAVIRUS. Sute de cazuri de contaminare, inregistrate in penitenciarele din China

Coronavirusul a ajuns si in penitenciarele din China. 500 de cazuri de contaminare cu temutul virus au fost confirmate, pana acum, in inchisorile din tara asiatica, cel putin 200 dintre ele fiind inregistrate.

Imagini revoltatoare: Femeile medic din China, rase in cap inainte de a fi trimise in zonele afectate de coronavirus (VIDEO)

O serie de imagini cu zeci de doctorite si asistente din China, ce sunt tunse zero, au starnit revolta in mediul online. Femeile, angajate aleSpitalului Provincial pentru Femei si Copii din Gansu sunt p.

CORONAVIRUS: Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza infectiei. Bilantul deceselor

Directorul unui spital din Wuhan, considerat a fi epicentrul epidemiei de coronavirus din China, a murit marti din cauza infectiei cu temutul virus, informeaza Reuters. Potrivit presei din China, barbatul.

Coronavirus: Sosirea persoanelor evacuate din Wuhan genereaza proteste in Ucraina

Autoritatile ucrainene au trimis joi blindate si politia intr-o localitate care va gazdui circa 70 de ucraineni si straini evacuati din China, din cauza protestelor localnicilor care se tem de propagarea noului coronavirus, scrie AFP.

Romania este invadata de usturoi din China. Semnalul de alarma tras de autoritati!

Usturoiul din China se gaseste de multa vreme in toate supermarketurile de la noi si este preferat de romani datorita aspectului sau.

Financial report Jaguar Land Rover isi aduce piesele din China cu avionul. Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din Asia. Huawei castiga teren in disputele din Europa

Financial Times: Jaguar Land Rover isi aduce componentele din China cu avionul pentru a evita inchiderea fabricilor din UK * Les Echos: Graba nebuna cu care se arunca japonezii pe datoria Frantei * Cum si-a pierdut Matteo Salvini aura de invincibilitate * Kathimerini: Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din AsiaStop falsilor studenti si casatoriilor fictive * The New York Times: Huawei castiga teren in disputele din Europa iar SUA cauta sa gaseasca alternative.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )