Libnet.ro
UNICEF

16:00

Federal Reserve nu mai gaseste iesirea din cosmarul pe care l-a creat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Federal Reserve nu mai gaseste iesirea din cosmarul pe care l-a creat

Odata cu declaratia lui Lloyd Blankfein, directorul executiv al bancii care face lucrul lui Dumnezeu pe Pamant, toata lumea ar fi trebuit sa stie ca zarurile au fost aruncate in ceea ce priveste decizia Federal Reserve din ziua urmatoare. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Ambasadorul roman la Budapesta, convocat la MAE ungar.Peter Szijjarto: Ne-am astepta la mai multa modestie din partea unui ministru de Externe al carui premier se confrunta cu un proces. MAE roman nu doreste sa comentezenoile declaratii provocatoa

Ministerul ungar al Afacerilor Externe l-a convocat pe ambasadorul roman la Budapesta, in urma declaratiilor facute sambata de Bogdan Aurescu, iar Peter Szijjarto a declarat ca s-ar astepta la mai multa modestie din partea unui ministru de Externe al carui premier se confrunta cu un proces. UPDATE Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti anunta ca nu doreste sa comenteze noile declaratii provocatoare ale ministrului de externe ungar, care continua seria de atacuri inacceptabile la adresa oficialilor romani.

Cei mai puternici barbati din lume, intr-un concurs Strongman organizat in Sibiu

Primii doi cei mai puternici oameni din lume, desemnati la editia de anul trecut a Strongman Champions League, in special austriacul Martin Wildauer, campionul SCL 2014 si alti 11 concurenti, printre care trei romani se intrec sambata si duminica, in Piata Mare din Sibiu, in editia din Romania a acestui concurs celebru, transmite Agerpres.

Frontex vrea mai mult sprijin din partea UE

Presedintele Agentiei europene pentru protectia frontierelor Frontex), Fabrice Leggeri, a cerut mai mult sprijin din partea Uniunii Europene si a pledat pentru instaurarea unei politici europene frontaliere omogene.

Bancile sunt foarte interesate sa nu mai repete greselile din trecut

Bancile sunt foarte interesate sa nu mai repete greselile din trecut, a spus, vineri, intr-o conferinta de specialitate, Bogdan Neacsu, director general adjunct la Garanti Bank, subliniind ca este momentul ca institutiile de credit sa se intoarca din nou la client.

Nuclearelectrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 2,88% raportat la euro, in perioada 10-17 septembrie, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Cei mai puternici oameni din lume se intrec la Sibiu

Primii doi cei mai puternici oameni din lume, desemnati la editia de anul trecut a Strongman Champions League, se intrec Piata Mare din Sibiu, in editia din Romania a acestui concurs.

Cea mai mare surpriza din istoria rugbyului: Japonia invinge dubla campioana Africa de Sud

Clarvazatorii au avut dreptate cand au spus ca in septembrie se va intampla ceva nemaivazut si intr-adevar s-a intamplat, sambata seara, pe terenul din Brighton unde Japonia a produs cea mai mare surpriza din istoria rugbyului invingand dubla campioana mondial Africa de Sud.

Una dintre cele mai cunoscute cicliste din Italia a murit. Avea numai 45 de ani si era bolnava de cancer

Sportul din Italia este in doliu. Valeria Cappellotto, una dintre cele mai cunoscute cicliste din Peninsula, a pierdut, la doar 45 de ani, lupta cu o boala teribila, cancerul. Valeria Cappellotto este sora.

REVISTA BLOGURILOR. A fost scos pe piata cel mai mic computer din lume

De pe blogurile de vineri, aflam ca a fost scos pe piata cel mai mic computer din lume, Intel Edison. Calculatorul, produs de Intel, poate fi integrat in gadgeturi mobile. De asemenea, bloggerii mai scriu si depre misterioasa insula sudul Guadeloupelor, Les Saintes.

Gorghiu: Daca motiunea de cenzura nu trece, pierde societatea din Romania care in acest moment este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat

Alina Gorghiu a declarat ca daca motiunea de cenzura nu va trece, nu va pierde PNL, ci societatea din Romania, care este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat, infomeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )