Libnet.ro
UNICEF

17:45

Felix Banila pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia

Playtech Playtech,
Felix Banila pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, luni, demisia. Felix Banila pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef al DIICOT Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in . continuă pe Playtech

Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat seful DIICOT

Detaliile demisiei lui Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat oficialul? Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in cazul Caracal. Banila a fost propus .

Ana Birchall, discutii tensionate cu seful DIICOT, dupa ce Iohannis a cerut demisia acestuia - surse

Ana Birchall a avut, marti, o discutie cu seful DIICOT, Felix Banila, in care ministrul Justitiei si-ar fi manifestat din nou nemultumirea privind modul in care a fost derulata ancheta de la Caracal, au precizat, pentru Mediafax, surse din minister.

Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT: Nu imi reprosez nimic. Demisia mea este absolut necesara pentru a oferi colegilor mei posibilitatea de lucra intr-un climat lipsit de presiune

Felix Banila a anuntat, miercuri, ca demisioneaza de la conducerea DIICOT, ca urmare a solicitarii venite din partea presedintelui Klaus Iohannis. intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul DIICOT,.

Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror-sef al DIICOT a lui Felix Banila, ca urmare a demisiei acestuia.

BREAKING NEWS Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat miercuri intr-un comunicat oficial ca si-a depus.

Ce spune bunicul Luizei despre demiterea lui Felix Banila: Toti sunt in campanie si-si fac jocurile pe suferinta noastra

Stelian Iordache, bunicul Luizei, nu este surprins ca Felix Banila a ezitat sa-si dea demisia de la conducerea DIICOT dupa ce presedintele Romaniei i-a cerut-o. Trebuia sa plece de la inceput, dar nu e om de onoare.

ANALIZA B1.RO Tripleta din fruntea DIICOT si controversele care le-au marcat activitatea in justitie Cum au bulversat Oana Schmidt-Haineala, Giorgiana Hosu si Felix Banila activitatea institutiei (FOTO)

RO Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, luni seara, demisia lui Felix Banila de la sefia DIICOT, criticand in termeni duri felul in care parchetul anti-mafie a gestionat dosarul privind tragedia.

Banila, dupa ce Iohannis i-a cerut sa plece de la conducerea DIICOT: Demisia ar putea reprezenta expresia unui om las. Va asigur ca in cazul meu nu se va intampla asa

Seful DIICOT a raspuns dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut sa plece de la conducerea Directiei, Felix Banila afirmand ca, daca se va produce aceasta demisie, ea va fi rezultatul unui amplu proces cognitiv si nu doar expresia unei simple porniri instinctuale.

Surse: Dupa ce Iohannis i-a cerut demisia, Felix Banila a vrut sa plece in concediu, dar s-a razgandit

Felix Banila a decis sa plece in concediu pentru doua saptamani, incepand cu ziua de miercuri, 2 octombrie. Luni, presedintele Klaus Iohannis ii ceruse demisia pentru modul in care DIICOT, sub conducerea.

Klaus Iohannis a semnat demisia lui Felix Banila de la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functia de procuror-sef al DIICOT a lui Felix Banila, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2873 seconds )