Libnet.ro
UNICEF

16:16

BREAKING NEWS Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT

România Liberă România Liberă,
BREAKING NEWS Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat miercuri intr-un comunicat oficial ca si-a depus. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, decizie in cazul demiterii lui Felix Banila. Ce va face procurorul sef DIICOT

Ministrul Justitiei a declarat ca va urma sa anunte, atunci cand va fi momentul, daca va declansa procedura de revocare a lui Felix Banila. Acest lucru se va intampla daca Banila nu demisioneaza. Ce a mai spus Ana Birchall despre situatia critica in care se afla seful DIICOT? Ministrul Justitiei, despre decizia in cazul demiterii .

Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT: Nu imi reprosez nimic. Demisia mea este absolut necesara pentru a oferi colegilor mei posibilitatea de lucra intr-un climat lipsit de presiune

Felix Banila a anuntat, miercuri, ca demisioneaza de la conducerea DIICOT, ca urmare a solicitarii venite din partea presedintelui Klaus Iohannis. intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul DIICOT,.

Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror-sef al DIICOT a lui Felix Banila, ca urmare a demisiei acestuia.

Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui: Am convingerea ca nu am esuat in indeplinirea atributiilor conferite de lege. Cazul Caracal nu depaseste nivelul priceperii mele Cine va asigura interimatul

Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis. El sustine ca si-ar fi facut datoria si si-ar fi pus toata priceperea, profesionalismul si buna-credinta in exercitarea functiei, dar demisia sa este absolut necesara pentru a oferi colegilor sai posibilitatea de a lucra intr-un climat lipsit de presiune. Banila mai spune ca nu poate accepta ca DIICOT sa reprezinte tinta predilecta si lipsita de aparare a celor care au obligatia de rezerva ori a unor persoane neavizate domeniului sau si lipsite de cultura juridica necesara. Prin demisia lui Felix Banila, DIICOT devine a treia institutie fundamentala din justitie, alaturi de DNA si Parchetul General, care va fi condusa de un interimar. Surpriza lui Felix Banila inainte de a demisiona: A cerut revocarea Oanei Haineala din functia de procuror-sef adjunct.

Felix Banila pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, luni, demisia. Felix Banila pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef al DIICOT Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in .

Felix Banila, seful DIICOT, si-a dat demisia. Nu am nimic a-mi reprosa. Speta Caracal nu depaseste nivelul priceperii mele

Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT, anuntand ca si-a depus demisia de onoare. Acesta a fost numit la sefia DIICOT de presedintele Iohannis in urma cu un an la propunerea ministrului Tudorel Toader.

Felix Banila a cerut, odata cu demisia sa, si demiterea Oanei Haineala de la conducerea DIICOT

Felix Banila a cerut, inainte de a demisiona, incetarea detasarii Oanei Haineala in functia de procuror-sef adjunct al DIICOT si a dispus revocarea acesteia din functia de consilier al procurorului-sef al Directiei, sustin surse judiciare.

Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat seful DIICOT

Detaliile demisiei lui Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat oficialul? Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in cazul Caracal. Banila a fost propus .

Seful DIICOT, Felix Banila, miscare-soc inainte de demisie

Felix Banila a demisionat, miercuri, din functia de procuror-sef al DIICOT. Anuntul vine la doua zile dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia din functie, dar si la doar o zi dupa ce insusi.

Felix Banila si-a dat demisia din fruntea DIICOT. Iohannis ii ceruse luni sa se retraga

Felix Banila a demisionat din functia de procuror-sef al DIICOT. Stire in curs.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )