Libnet.ro
UNICEF

08:30

Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror-sef al DIICOT a lui Felix Banila, ca urmare a demisiei acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT: Nu imi reprosez nimic. Demisia mea este absolut necesara pentru a oferi colegilor mei posibilitatea de lucra intr-un climat lipsit de presiune

Felix Banila a anuntat, miercuri, ca demisioneaza de la conducerea DIICOT, ca urmare a solicitarii venite din partea presedintelui Klaus Iohannis. intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul DIICOT,.

Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui: Am convingerea ca nu am esuat in indeplinirea atributiilor conferite de lege. Cazul Caracal nu depaseste nivelul priceperii mele Cine va asigura interimatul

Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis. El sustine ca si-ar fi facut datoria si si-ar fi pus toata priceperea, profesionalismul si buna-credinta in exercitarea functiei, dar demisia sa este absolut necesara pentru a oferi colegilor sai posibilitatea de a lucra intr-un climat lipsit de presiune. Banila mai spune ca nu poate accepta ca DIICOT sa reprezinte tinta predilecta si lipsita de aparare a celor care au obligatia de rezerva ori a unor persoane neavizate domeniului sau si lipsite de cultura juridica necesara. Prin demisia lui Felix Banila, DIICOT devine a treia institutie fundamentala din justitie, alaturi de DNA si Parchetul General, care va fi condusa de un interimar. Surpriza lui Felix Banila inainte de a demisiona: A cerut revocarea Oanei Haineala din functia de procuror-sef adjunct.

BREAKING NEWS Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat miercuri intr-un comunicat oficial ca si-a depus.

Felix Banila pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, luni, demisia. Felix Banila pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef al DIICOT Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in .

Ce spune bunicul Luizei despre demiterea lui Felix Banila: Toti sunt in campanie si-si fac jocurile pe suferinta noastra

Stelian Iordache, bunicul Luizei, nu este surprins ca Felix Banila a ezitat sa-si dea demisia de la conducerea DIICOT dupa ce presedintele Romaniei i-a cerut-o. Trebuia sa plece de la inceput, dar nu e om de onoare.

Raspunsul sefului DIICOT la cererea lui Iohannis. Felix Banila nu vrea sa demisioneze

Felix Banila reactioneaza marti dupa ce Klaus Iohannis i-a solicitat demisia, spunand ca va analiza cererea presedintelui, precizand totodata ca activitatea DIICOT nu se rezuma numai la cazul.

Felix Banila, seful DIICOT, si-a dat demisia. Nu am nimic a-mi reprosa. Speta Caracal nu depaseste nivelul priceperii mele

Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT, anuntand ca si-a depus demisia de onoare. Acesta a fost numit la sefia DIICOT de presedintele Iohannis in urma cu un an la propunerea ministrului Tudorel Toader.

Seful DIICOT, Felix Banila, miscare-soc inainte de demisie

Felix Banila a demisionat, miercuri, din functia de procuror-sef al DIICOT. Anuntul vine la doua zile dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia din functie, dar si la doar o zi dupa ce insusi.

Klaus Iohannis a semnat demisia lui Felix Banila de la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functia de procuror-sef al DIICOT a lui Felix Banila, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei.

Surse: Dupa ce Iohannis i-a cerut demisia, Felix Banila a vrut sa plece in concediu, dar s-a razgandit

Felix Banila a decis sa plece in concediu pentru doua saptamani, incepand cu ziua de miercuri, 2 octombrie. Luni, presedintele Klaus Iohannis ii ceruse demisia pentru modul in care DIICOT, sub conducerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )