Libnet.ro
UNICEF

19:15

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, audiata la Sectia 14 de Politie

România Liberă România Liberă,
Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, audiata la Sectia 14 de Politie

Femeia banuita ca ar fi lovit-o pe Cristina Joia, cunoscutul designer al emisiunii Visuri la cheie. continuă pe România Liberă

Ultimele informatii dupa bataia primita de Cristina Joia. Ce se intampla acum la Parchet

Cazul Cristinei Joia i-a tulburat pe fanii emisiunii Visuri la Cheie si nu numai. Designer-ul a fost desfigurat in bataie intr-un magazin din Capitala de o soferita care ar fi parcat ilegal. Detalii de la audieri si marturia vedetei dupa cele petrecute. Detalii in cazul Cristinei Joia, designer-ul de la Visuri la cheie Cristina Joia .

Agresoarea designerului Cristina Joia poate fi chemata la audieri chiar si in lipsa plangerii victimei

Audierea agresoarei designeritei Cristina Joia, batuta crunt dupa ce i-a atras atentia unei soferite ca a blocat trecerea de pietoni si intrarea intr-un supermarket cu masina, nu ar trebui sa fie conditionata de formularea unei plangeri penale din partea victimei.

Femeia suspectata ca a lovit-o brutal pe Cristina Joia, designer in emisiunea Visuri la cheie, este audiata de politistii din Capitala

O femeie este audiata, luni seara, la Sectia 14 de Politie din Capitala, aceasta fiind suspectata ca a agresat-o violent pe o alta femeie, sambata, intr-un magazin din Sectorul 4. Potrivit presei, victima este Cristina Joia, designer cunoscut din emisiunea Visuri la cheie de la Pro TV.

Femeia care a batut-o pe Cristina Joia a fost gasita de Politie. Cine este si ce se intampla acum cu ea

Designerul emisiunii Visuri la cheie, Cristina Joia, a depus plangere penala impotriva unei femei care a lovit-o in dupa-amiaza zilei de sambata. in cursul serii de luni, politistii au retinut-o pe cea care a batut-o cu bestialitate pe Cristina. Cine este femeia care a batut-o pe Cristina Joia. A fost gasita de politie Politistii au .

Prima reactie a vedetei batute in Bucuresti. Ce a spus Cristina Joia

O zi normala de cumparaturi s-a terminat pentru Cristina Joia la spital. Ce spune vedeta de la Pro TV despre bataia primita intr-un magazin din Bucuresti?! S-a intamplat de fata cu toata lumea! Cristina Joia, lovita intr-un magazin de o femeie Designer la emisiunea Visuri la cheie, show difuzat pe Pro TV, Cristina Joia este .

Cristina Joia, designer al emisiunii Visuri la cheie de la ProTV, batuta si desfigurata intr-un magazin din Capitala de o soferita care ar fi parcat ilegal

Cristina Joia, designer la emisiunea Visuri la cheie de la ProTV, a fost batuta sambata seara, intr-un magazin de pe Calea Serban Voda din Capitala, de catre o soferita careia ii reprosase ca a blocat trecerea de pietoni si parcarea magazinului.

Cristina Joia, primele declaratii dupa ce a fost batuta de o soferita: Mi-a tasnit foarte mult sange

Cristina Joia, designer pentru emisiunea Visuri la cheie de la ProTV, a vorbit despre atacul al carei victima a fost sambata seara intr-un magazin din Capitala. Tanara a povestit ca totul a plecat de la faptul ca i-a atras atentia unei soferitei ca parcase ilegal.

Femeia care a stat in casa 18 ani. Politia, socata de starea in care se afla dupa izolare

O femeie care nu a mai iesit din casa de 18 ani a fost descoperita de politsti. Femeia in varsta de 47 de ani si-a petrecut ultimii 18 ani intre peretii unei case din Malaga, Spania, si a fost gasita abia dupa ce un unchi a raportat disparitia sa. O femeie nu a mai iesit .

Femeia care a facut amor cu Pepe desi artistul inca era insurat. Cine e Laura, de fapt

Pepe a fost dat de gol a TV de una din amante. Cand se petrecea totul si unde s-au desfasurat partidele fierbinti dintre acestia? Celebrul cantaret de muzica latino era atunci intr-o relatie. Amanta l-a dat de gol! Pepe a fost infidel Trecutul juratului de la emisiunea Nex Star e ravasit in urma declaratiie sale .

Femeia care l-a refuzat pe Printul Charles, inainte sa se casatoreasca cu Diana

Cu totii cunosc povestea nefericita a mariajului dintre Printesa Diana si Printul Charles, dar mai putini sunt cei care stiu ca, inainte de a o intalni pe Lady Di, Charles o avea in vizor pe sora cu sase ani mai mare a acesteia, si anume, lady Sarah Spencer, acum in varsta de 65 de ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )