Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima reactie a vedetei batute in Bucuresti. Ce a spus Cristina Joia

Playtech Playtech,
Prima reactie a vedetei batute in Bucuresti. Ce a spus Cristina Joia

O zi normala de cumparaturi s-a terminat pentru Cristina Joia la spital. Ce spune vedeta de la Pro TV despre bataia primita intr-un magazin din Bucuresti?! S-a intamplat de fata cu toata lumea! Cristina Joia, lovita intr-un magazin de o femeie Designer la emisiunea Visuri la cheie, show difuzat pe Pro TV, Cristina Joia este . continuă pe Playtech

Ultimele informatii dupa bataia primita de Cristina Joia. Ce se intampla acum la Parchet

Cazul Cristinei Joia i-a tulburat pe fanii emisiunii Visuri la Cheie si nu numai. Designer-ul a fost desfigurat in bataie intr-un magazin din Capitala de o soferita care ar fi parcat ilegal. Detalii de la audieri si marturia vedetei dupa cele petrecute. Detalii in cazul Cristinei Joia, designer-ul de la Visuri la cheie Cristina Joia .

Femeia care a batut-o pe Cristina Joia a fost gasita de Politie. Cine este si ce se intampla acum cu ea

Designerul emisiunii Visuri la cheie, Cristina Joia, a depus plangere penala impotriva unei femei care a lovit-o in dupa-amiaza zilei de sambata. in cursul serii de luni, politistii au retinut-o pe cea care a batut-o cu bestialitate pe Cristina. Cine este femeia care a batut-o pe Cristina Joia. A fost gasita de politie Politistii au .

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, audiata la Sectia 14 de Politie

Femeia banuita ca ar fi lovit-o pe Cristina Joia, cunoscutul designer al emisiunii Visuri la cheie.

Femeia suspectata ca a lovit-o brutal pe Cristina Joia, designer in emisiunea Visuri la cheie, este audiata de politistii din Capitala

O femeie este audiata, luni seara, la Sectia 14 de Politie din Capitala, aceasta fiind suspectata ca a agresat-o violent pe o alta femeie, sambata, intr-un magazin din Sectorul 4. Potrivit presei, victima este Cristina Joia, designer cunoscut din emisiunea Visuri la cheie de la Pro TV.

Agresoarea designerului Cristina Joia poate fi chemata la audieri chiar si in lipsa plangerii victimei

Audierea agresoarei designeritei Cristina Joia, batuta crunt dupa ce i-a atras atentia unei soferite ca a blocat trecerea de pietoni si intrarea intr-un supermarket cu masina, nu ar trebui sa fie conditionata de formularea unei plangeri penale din partea victimei.

Cristina Joia, primele declaratii dupa ce a fost batuta de o soferita: Mi-a tasnit foarte mult sange

Cristina Joia, designer pentru emisiunea Visuri la cheie de la ProTV, a vorbit despre atacul al carei victima a fost sambata seara intr-un magazin din Capitala. Tanara a povestit ca totul a plecat de la faptul ca i-a atras atentia unei soferitei ca parcase ilegal.

Cristina Joia, designer al emisiunii Visuri la cheie de la ProTV, batuta si desfigurata intr-un magazin din Capitala de o soferita care ar fi parcat ilegal

Cristina Joia, designer la emisiunea Visuri la cheie de la ProTV, a fost batuta sambata seara, intr-un magazin de pe Calea Serban Voda din Capitala, de catre o soferita careia ii reprosase ca a blocat trecerea de pietoni si parcarea magazinului.

Prima reactie a Andreei Berecleanu, dupa ce s-a spus ca va merge la Prima TV. Ce anunt a facut acum

Andreea Berecleanu revine pe TV! La cateva luni de la disparitia celebrei jurnaliste de pe micile ecrane, fanii o vor revedea din nou la pupitrul de stiri. Care a fost prima reactie a acesteia dupa ce s-a spus ca va merge la Prim TV? Andreea Berecleanu, prima reactie dupa ce s-a spus ca a semnat .

Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

A aparut prima reactie a Melaniei Trump dupa ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Prima doamna a scris pe contul sau de Twitter ca poporul american merita alegeri.

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )