Libnet.ro
UNICEF

09:15

Femeia care a stat in casa 18 ani. Politia, socata de starea in care se afla dupa izolare

Playtech Playtech,
Femeia care a stat in casa 18 ani. Politia, socata de starea in care se afla dupa izolare

O femeie care nu a mai iesit din casa de 18 ani a fost descoperita de politsti. Femeia in varsta de 47 de ani si-a petrecut ultimii 18 ani intre peretii unei case din Malaga, Spania, si a fost gasita abia dupa ce un unchi a raportat disparitia sa. O femeie nu a mai iesit . continuă pe Playtech

Femeia care l-a refuzat pe Printul Charles, inainte sa se casatoreasca cu Diana

Cu totii cunosc povestea nefericita a mariajului dintre Printesa Diana si Printul Charles, dar mai putini sunt cei care stiu ca, inainte de a o intalni pe Lady Di, Charles o avea in vizor pe sora cu sase ani mai mare a acesteia, si anume, lady Sarah Spencer, acum in varsta de 65 de ani.

Ce se intampla cu oamenii care si-au cumparat ani de vechime pentru pensii. E oficial, vestea venita azi

Persoanele aflate inca in activitate pot acoperi perioade in care nu au cotizat la sistemul de pensii, prin semnare unui contract de asigurare sociala cu casa de pensii si prin platirea unor sume de bani catre aceasta. Astfel casa de pensii transmite celor care au incheiat astfel de contracte ca pot beneficia deja de recunoastere .

Femeia care a batut-o pe Cristina Joia a fost gasita de Politie. Cine este si ce se intampla acum cu ea

Designerul emisiunii Visuri la cheie, Cristina Joia, a depus plangere penala impotriva unei femei care a lovit-o in dupa-amiaza zilei de sambata. in cursul serii de luni, politistii au retinut-o pe cea care a batut-o cu bestialitate pe Cristina. Cine este femeia care a batut-o pe Cristina Joia. A fost gasita de politie Politistii au .

Femeia care a facut amor cu Pepe desi artistul inca era insurat. Cine e Laura, de fapt

Pepe a fost dat de gol a TV de una din amante. Cand se petrecea totul si unde s-au desfasurat partidele fierbinti dintre acestia? Celebrul cantaret de muzica latino era atunci intr-o relatie. Amanta l-a dat de gol! Pepe a fost infidel Trecutul juratului de la emisiunea Nex Star e ravasit in urma declaratiie sale .

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, audiata la Sectia 14 de Politie

Femeia banuita ca ar fi lovit-o pe Cristina Joia, cunoscutul designer al emisiunii Visuri la cheie.

Vedetele din Romania care au strans 10 ani de inchisoare, cu suspendare. La prima boacana, pot ajunge dupa gratii!

Cinci vedete certate cu legea au ajuns pe mana autoritatilor si, chiar daca nu au ajuns in spatele gratiilor din prima, au ramas cu dosare in care au fost condamnate la ani de inchisoare cu suspendare. Asta inseamna ca, la o noua abatere, pedeapsa cu suspendare se va cumula cu noile sanctiuni si ca se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )