Libnet.ro
UNICEF

21:30

Femeia care i-a provocat fractura de piramida nazala Cristinei Joia a fost retinuta de Politie

România Liberă România Liberă,
Femeia care i-a provocat fractura de piramida nazala Cristinei Joia a fost retinuta de Politie

Femeia suspectata ca a agresat-o pe Cristina Joia, designer in emisiunea Visuri la cheie, a fost r. continuă pe România Liberă

Femeia care ar fi lovit-o in fata pe Cristina Joia, retinuta de politisti

Femeia banuita de lovirea designerului Cristina Joia, cunoscuta de la emisiunea Visuri la cheie de la Pro Tv, a fost retinuta, marti dimineata, dupa ce a fost audiata, in cursul noptii, la Sectia 14 Politie, anunta reprezentantii Politiei Capitalei, potrivit Agerpres. Sambata, Cristina Joia a fost lovita cu un obiect dur intr-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei. in urma loviturii, designerul a suferit o fractura de piramida nazala si mai multe taieturi.

Femeia care a batut-o pe Cristina Joia a fost gasita de Politie. Cine este si ce se intampla acum cu ea

Designerul emisiunii Visuri la cheie, Cristina Joia, a depus plangere penala impotriva unei femei care a lovit-o in dupa-amiaza zilei de sambata. in cursul serii de luni, politistii au retinut-o pe cea care a batut-o cu bestialitate pe Cristina. Cine este femeia care a batut-o pe Cristina Joia. A fost gasita de politie Politistii au .

Femeia care a stat in casa 18 ani. Politia, socata de starea in care se afla dupa izolare

O femeie care nu a mai iesit din casa de 18 ani a fost descoperita de politsti. Femeia in varsta de 47 de ani si-a petrecut ultimii 18 ani intre peretii unei case din Malaga, Spania, si a fost gasita abia dupa ce un unchi a raportat disparitia sa. O femeie nu a mai iesit .

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, a fost arestata. Cine este agresoarea si de ce a lovit-o pe vedeta de la Pro TV (VIDEO)

Femeia care a batut-o pe designeritaCristina Joia, intr-un supermarketdin Bucuresti, a fost arestata marti. Decizia judecatorilor nu este definitiva, dar este executorie. Agresoarea se.

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, audiata la Sectia 14 de Politie

Femeia banuita ca ar fi lovit-o pe Cristina Joia, cunoscutul designer al emisiunii Visuri la cheie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )