Libnet.ro
UNICEF

18:01

Vedetele din Romania care au strans 10 ani de inchisoare, cu suspendare. La prima boacana, pot ajunge dupa gratii!

Playtech Playtech,
Vedetele din Romania care au strans 10 ani de inchisoare, cu suspendare. La prima boacana, pot ajunge dupa gratii!

Cinci vedete certate cu legea au ajuns pe mana autoritatilor si, chiar daca nu au ajuns in spatele gratiilor din prima, au ramas cu dosare in care au fost condamnate la ani de inchisoare cu suspendare. Asta inseamna ca, la o noua abatere, pedeapsa cu suspendare se va cumula cu noile sanctiuni si ca se . continuă pe Playtech

Studiu: Mai mult de jumatate dintre gospodariile din Romania care receptioneaza posturi TV au un televizor HD sau receptioneaza posturi in format HD

In doar 4 ani, s-a triplat numarul gospodariilor din Romania care detin cel putin un televizor HD sau receptioneaza posturi TV in format HD, arata un studiu realizat de SES, operator international de sateliti. La finalul anului 2019 numarul gospodariilor HD din Romania era de 4,12 milioane, fata de 1,5 milioane la finalul lui 2015, iar gradul de penetrare al tehnologiei HD in Romania era de 55,3%, in conditiile in care numarul gospodariilor TV in Romania era de 7,45 milioane la finalul lui 2019, arata raportul.

Zona montana din Romania care se afla in pericol. Localnicii sunt disperati, ce se intampla aici

Defrisarile masive afecteaza din ce in ce mai mult zonele montane din Romania. Astfel s-a ajuns ca zone care pana nu demult aveau un urias potential turistic arata acum dezolant. Spre disperarea localnicilor, care incearca sa gaseasca solutii. intr-o asemenea stare au ajuns mai multe zone din muntii Fagaras, care au cazut prada exploatarilor. Activistii .

Vedeta din Romania care a scapat ca prin minune de moarte. Accidentul oribil pe care l-a avut

Celebra artista si sotul sau au trait clipe de groaza. Cei doi au fost la un pas de moarte dupa ce au fost implicati intr-un accident de masina. Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar atat vedeta, cat si sotul ei au scapat teferi. Artista a scapat de moarte ca prin minune in cadrul .

DOCUMENT Judetul din Romania care are un singur aparat PCR si face, in medie, doar 170 de teste pe zi

Varful pandemiei de COVID-19 a prins judetul Buzau cu un singur aparat de testare RT-PCR, care functioneaza la Directia de Sanatate Publica. Spitalele din judet nu au, in schimb, niciun aparat PCR. in perioada 17 octombrie - 30 octombrie, in judetul Buzau au fost prelucrate, in total, 2. 507 teste PCR, se arata intr-un raspuns al DSP Buzau la o interpelare formulata de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. O medie de doar 179 de teste pe zi.

Mamaia-Sat va avea sectie de votare. Problema veche de 10 ani s-a rezolvat in pragul campaniei pentru parlamentare

Locuitorii din Mamaia-Sat, zona rezidentiala dintre Mamaia si Navodari, vor avea sectie de votare pentru alegerile parlamentare. Sunt 1. 500 electori care de 10 ani mergeau 10 kilometri pana la cea mai apropiata sectie de votare din Navodari dar nu votau toti in acelasi loc, ci imprastiati prin oras.

O maicuta a fost condamnata pentru spalare de bani. Cazul uluitor din Romania

Maica Mina, stareta Manastirii Sfintei Cruci din Oradea, a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru spalare de bani. O maicuta a fost condamnata pentru spalare de bani Despre evaziune, Bihoreanula mai scris in primavara anului 2013, dupa ce echipaje de organelor de politie, coordonati de un procuror al DIICOT Mures, au .

VIDEO Cel mai batran angajat al sistemului de invatamant din Romania a implinit varsta de 84 de ani

Sofiat Chitoran, tanti Sofia, asa cujm este cunoscuta de toata lumea, femeia care munceste ca ingrijitoare la o gradinita din satul Leurda, care apartine de municipiul Motru, din judetul Gorj a implinit astazi varsta de 84 de ani.

Legea adoptiei a fost modificata. Ce se va intampla cu copiii de 14 ani din Romania

Recent Parlamentul Romaniei a votat doua modifcari legislative. Prin noua modificare toti copiii vor avea acces la servicii de sanatate, educatie si protectie sociala. in acelasi timp, cele doua camere au votat o alta modificare la Legea adoptiilor. Votul a fost dat pe 2 noiembrie, in Parlamentul Romaniei. Parlamentul Romaniei voteaza accesul la servicii de .

Grav accident produs de un tanar beat si fara permis. Masina in care se afla si un copil de 10 ani a cazut intr-o rapa adanca de 30 de metri

Un tanar de 22 de ani si un copil de 10 ani au fost grav raniti in urma unui accident produs in noaptea de 34 noiembrie in judetul Vaslui.

Doua autoturisme s-au ciocnit violent in Galati. Printre victime, un copil de 10 ani

Cinci persoane au fost ranite, sambata seara, in urma unui accident rutier produs in comuna Ivesti din judetul Galati, printre victime fiind si un copilde numai 10 ani. Accident.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )