Libnet.ro
UNICEF

21:00

Femeia din Constanta iesise in curte sa dea de mancare la porci, cand a alunecat. Imediat, ceva ingrozitor s-a petrecut. Ce i-a putut face un animal

Antena3 Antena3,
Femeia din Constanta iesise in curte sa dea de mancare la porci, cand a alunecat. Imediat, ceva ingrozitor s-a petrecut. Ce i-a putut face un animal

O femeie din localitatea Lumina din judetul Constanta a avut parte de un sfarsit tragic dupa ce a fost atacata de scroafa din gospodarie. Potrivit primelor informatii, femeia a mers sa ii dea de mancare. continuă pe Antena3

Se casatorisera in urma cu cativa ani si aveau doi copii. intr-o zi, femeia din Iasi s-a dus in anexa de langa casa si a incremenit. Era chiar acolo!

Se casatorisera in urma cu cativa ani si aveau doi copii. intr-o zi, femeia din Iasi s-a dus in anexa de langa casa si a incremenit. Sotul ei erachiar acolo si facuse un gest necugetat. Mai.

Trei minore din Constanta, agresate psihic si sexual de concubinul mamei lor. Cum s-a aflat de cosmarul prin care au trecut fetele atata timp

Trei minore din Constanta, de 5, 14, respectiv 15 ani, au fost supuse la agresiuni ingrozitoare de concubinul mamei lor. Fetele au fost batute de nenumarate ori, abuzate psihic si sexual. Totul s-a.

Se aflau intr-un mall din Constanta, cand au vazut ceva cu totul neasteptat. Au scos imediat telefoanele: Asa ceva, doar la noi e posibil! (FOTO)

Se aflau intr-un mall din Constanta, cand au vazut ceva cu totul neasteptat. Pentru ca ploua foarte tare afara, un barbat a intrat cu masina in magazin ca sa-si puna televizorul, proaspat achizitionat,.

Oamenii au intrat pe geam intr-un apartament din Constanta si au avut parte de socul vietii lor: Colcaiau peste tot!

Imagini de cosmar intr-un apartament din Constanta. De mai bine de sase ani, oamenii din bloc se plang de mirosul puternic de putrefactie si de sobolani si gandaci care misuna in voie din cauza unei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )