Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femeia-jandarm, batuta la protestul din 10 august: Am reusit sa ajung la colegii mei cu ajutorul colegului si al ctorva dintre protestatari / Consider ca acel atac a fost o ura declansata mpotriva unui om n uniforma

Hotnews Hotnews,
 Femeia-jandarm, batuta la protestul din 10 august: Am reusit sa ajung la colegii mei cu ajutorul colegului si al ctorva dintre protestatari / Consider ca acel atac a fost o ura declansata mpotriva unui om n uniforma

Stefania, femeia-jandarm batuta de cativa huligani in cadrul protestului din 10 august, a spus intr-un interviu laAntena 3ca ea si colegul ei au fost loviti cu salbaticie, dar ca a fost ajutata de cativa protestatari pentru a scapa din mijlocul busculadei in care a fost prinsa. De asemenea, ea a spus ca acel atac a fost o ura declansata impotriva unui om in uniforma. continuă pe Hotnews

Mihai Chirica, secretar de stat in MAI, audiat de procurori in dosarul privind protestul din 10 august

Secretarul de stat in MAI, Dan Mihai Chirica, pus sub acuzare de procurori in dosarul privind protestul din 10 august, a ajuns, miercuri dimineata la Parchetul General. Chirica este acuzat ca a sustinut.

Audiere in dosarul privind protestul din 10 august: Secretar de stat in Ministerul de Interne, chemat sa dea declaratii in calitate de suspect

Dan Mihai Chirica, secretar de stat in Ministerul de Interne, s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul deschis dupa violentele de la protestul din 10 august. Chirica are.

Parchetul General cere a treia oara declasificarea documentelor privind protestul din 10 august si invoca o decizie CCR: Orice informatie ce poate fi utila aflarii ADEVARULUI trebuie folosita in proces

Parchetul General cere, pentru a treia oara, declasificarea unor documente care sunt relevante pentru ancheta deschisa dupa violentele de la protestul din 10 august. PG a emis un comunicat dupa ce mai multe.

Carmen Dan, ironica dupa ce Lazar a cerut de 3 ori declasificarea documentelor privind protestul din 10 august: Procurorul General tot cere. Nu e nicio problema, poate sa ceara (VIDEO)

Carmen Dan a replicat ironic dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat pentru a treia oara desecretizarea documentelor relevante pentru ancheta privind violentele din 10 august. Ministrul.

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Sebastian Cucos, fostul sef al Jandarmeriei, a ajuns, joi, la Parchetul General pentru audieri in dosarul violentelor din 10 august. Acesta este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate.

Maiorul Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei brutale a jandarmilor la protestul din 10 august, premiat cu un loc n Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Bucuresti

Maiorul Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei brutale a jandarmilor la protestul din 10 augustsi urmarit penal de Parchetul Militar in aceasta speta, este premiat cu un loc in Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat la Sedinta Consiliului General de joi.

UPDATE Maiorul Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei brutale a jandarmilor la protestul din 10 august, premiat cu un loc n Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Bucuresti

Maiorul Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei brutale a jandarmilor la protestul din 10 augustsi urmarit penal de Parchetul Militar in aceasta speta, este premiat cu un loc in Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica, potrivit unui proiect de hotarare adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

De ce nu au fost audiati batausii de la protestul din 10 august

Carmen Dan face acuzatii extrem de gravela adresa procurorilor care instrumenteaza dosarul protestelor. Potrivit ministrului de Interne, cu toate ca au fost identificati 70 de agresori la manifestatia din.

Carmen Dan nu se teme ca va fi acuzata in cazul protestului din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca nu se teme ca va fi pusa sub acuzare in dosarul penal legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august. intrebata de.

Seful Jandarmeriei, Catalin Sindile, audiat la Parchetul General in dosarul protestului din 10 august

Colonelul Ionut Catalin Sindile, seful interimar al Jandarmeriei Romane, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august. Ionut Catalin Sindile a precizat la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )