Libnet.ro
UNICEF

00:07

O femeie de 117 ani este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus

B1 B1,
O femeie de 117 ani este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus

O calugarita franceza este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus intr-un azil de batrani din sudul Frantei si va sarbatori 117 ani in aceasta saptamana. Sora. continuă pe B1

Cea mai varstnica persoana din Europa, o calugarita franceza de 117 ani, s-a vindecat de COVID-19

Sora Andre, o calugarita din Franta, s-a vindecat de COVID-19 chiar inainte sa implineasca 117 ani. Femeia si-a pierdut vederea din cauza batranetii, insa ingrijitorii ei spun ca isi pastreaza bucuria de a trai chiar si la aceasta varsta.

Cea mai varstnica persoana din Europa, vindecata de Covid-19

Lucile Randon, care a luat numele Sora Andre in 1944, urmeaza sa implineasca maiine varsta de 117 ani.

Cine este calugarita care s-a vindecat de covid-19, la 117 ani. Andre are o poveste uluitoare

O calugarita din Franta este cea mai varstnica persoana care s-a vindecat de Covid-19. Femeia va implini zilele urmatoare varsta de 117 ani. S-a vindecat de Covid la 117 ani Calugarita Lucile Random s-a alaturat unui ordin caritabil in anul 1944, luadu-si numele de sora Andre. in prezent femeia locuieste la un centru pentru varstnici .

Cea mai in varsta persoana din Europa, o calugarita de 117 ani, s-a vindecat de COVID

Cea mai varstnica persoana din Europa, calugarita franceza Lucile Randon, care a luat numele de Sora Andre, s-a vindecat de COVID-19 si va sarbatori saptamana aceasta implinirea a 117 ani, relateaza Reuters.

O calugarita de 117 ani s-a vindecat de COVID-19 in Franta

Considerata cea mai varstnica persoana din Europa, sora Andre,o calugarita din Franta s-a vindecat de COVID-19 si va sarbatori, joi, implinirea varstei de 117 ani. Ea a declarat presei locale ca nu s-a speriat de virus pentru ca nu ii este teama sa moara.

EXCLUSIV Toni Grecu a fost externat. Primele declaratii despre lupta lui crunta cu covid-19: Cea mai mare drama

Toni Grecu, 61 de ani, unul dintre cei trei fondatori ai grupului de umor Divertis, a reusit sa invinga dupa mai bine de trei saptamani de spitalizare noua amenintare planetara, virusul COVID-19. Toni s-a reintors acasa luni, 8 februarie, dupa ce a trecut prin nu mai putin de trei spitale bucurestene, Grecu incepand odiseea tratamentului .

Cea mai sanatoasa pizza pe care o poti manca. Expertii au decis: N-a facut rau, niciodata, nimanui!

Sa fim seriosi, cui nu ii place pizza? Cu peperonni, cu branza, cu salam, porumb sau chiar si ananas, pentru cei mai nonconformisti, acest preparat specific italienilor a devenit, in scurt timp, si preferatul romanilor de pretutindeni. Iar pentru ca astazi, 9 februarie, este Ziua Internationala a Pizzei, nutritionistul Mihaela Bilic ne spune cum putem .

Zoom a venit cu cea mai inutila functie pentru videoconferintele tale

Aplicatia Zoom a cunoscut o crestere la care nu se astepta in perioada pandemiei. Si acum cauta sa pluseze. Zoom a devenit, poate, cea mai cunoscuta aplicatie pentru conferinte virtuale -.

Romanii au cea mai mare incredere in vaccinul Pfizer-BioNTech. Cele mai mari suspiciuni la vaccinul rusesc Sputnik

Dintre cele cinci vaccinuri cele mai populare impotriva COVID-19 romanii au cea mai mare incredere in cel produs de Pfizer - BioNTech SUA-Germania), arata un studiu realizat de catre INSCOP Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe). La polul opus se afla vaccinul rusesc Sputnik, cu o incredere de aproximativ 17%.

Cea mai rapida reteta de fursecuri cu mac si lamaie. Ingredientul secret le face delicioase

De ce sa dai iama la magazine sa-ti cumperi biscuti, cand poti sa faci, acasa, rapid, niste fursecuri cu mac si lamaie absolut delicioase! Aceste fursecuri sunt ideale ca gustare, dimineata la cafea, seara la ceai sau intre mese. Ingredientele sunt simple, reteta de asemenea, deci, la treaba! Ingrediente fursecuri cu mac si lamaie 150 .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )