Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romanii au cea mai mare incredere in vaccinul Pfizer-BioNTech. Cele mai mari suspiciuni la vaccinul rusesc Sputnik

Adevărul Adevărul,
Romanii au cea mai mare incredere in vaccinul Pfizer-BioNTech. Cele mai mari suspiciuni la vaccinul rusesc Sputnik

Dintre cele cinci vaccinuri cele mai populare impotriva COVID-19 romanii au cea mai mare incredere in cel produs de Pfizer - BioNTech SUA-Germania), arata un studiu realizat de catre INSCOP Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe). La polul opus se afla vaccinul rusesc Sputnik, cu o incredere de aproximativ 17%. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Toni Grecu a fost externat. Primele declaratii despre lupta lui crunta cu covid-19: Cea mai mare drama

Toni Grecu, 61 de ani, unul dintre cei trei fondatori ai grupului de umor Divertis, a reusit sa invinga dupa mai bine de trei saptamani de spitalizare noua amenintare planetara, virusul COVID-19. Toni s-a reintors acasa luni, 8 februarie, dupa ce a trecut prin nu mai putin de trei spitale bucurestene, Grecu incepand odiseea tratamentului .

Informare meteo de ploi si vant in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de polei in Moldova si avertizare de vant puternic in Banat si Carpatii Meridionali

ANM a transmis o informare meteo de ploi si intensificari ale vantului, valabila de duminica, ora 10. 00, pana marti, ora 12. 00 in cea mai mare parte a tarii, un cod galben de vant pentru Banat si Carpatii Meridionali pana luni la pranz si un alt cod galben de polei in Moldova pana luni seara.

Clienti prinsi fumand in localuri, sanctionati odata cu patronii, in Arges. Cea mai mare amenda, 5.000 de lei

In Arges, ca, probabil, in toata tara, sunt destui patroni de baruri si restaurante care inchid cel mai adesea ochii atunci cand clientii isi aprind tigari in spatii inchise. Cei mai multi incalca legea pentru ca nu-si permit sa-i piarda pe cei in care si-au pus speranta de a-si mai salva afacerile.

Ploi in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de vant puternic si polei in mai multe zone

Meteorologii au actualizat luni prognoza pentru urmatoarele zile si au emis cod galben de intensificari ale vantului si de polei in mai multe zone ale tarii.

Cea mai mare bufnita din lume este in pericol

Rada Surmach, cercetator la Centrul Stiintific Federal al Biodiversitatii Terestre din Asia de Est d.

Bucurestiul e cea mai periculoasa capitala europeana, in opinia britanicilor. Nu infractionalitatea e problema mare

Reporterii BBC cred ca Bucurestiul este, de departe, cea mai periculoasa capitala europeana, iar asta nu neaparat din cauza ratei infractionalitatii.

E scandalos! Capitala Romanie a ajuns cea mai periculoasa din Europa. Motivul este neasteptat

Viata cetatenilor de rand este in pericol in fiecare zi in cel mai mare oras din Romania.

CLOTILDE ARMAND: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de.

Clotilde Armand: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere. Cum vrea primarul sa rezolve problema salubritatii din Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere si si-a cerut scuze pentru felul in care aceasta companie trateaza comunitatea locala si institutia Primariei, afirma Armand.

De ce este Bucuresti cea mai periculoasa capitala din Europa. Jurnalistii englezi au fost uluiti

Jurnalistii englezi au ajuns la concluzia ca Bucurestiul este cea mai periculoasa capitala din Europa. Totusi, aceasta concluzie nu are neaparat legatura cu rata infractionalitatii, ci cu alt aspect delicat din Capitala. Jurnalistii BBC au declarat Bucuresti ca fiind cea mai periculoasa capitala europeana Ei spun ca bucurestenii sunt in pericol zi de zi, iar .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )