Libnet.ro
UNICEF

17:00

Femeie de 54 de ani, condamnata pentru evaziune fiscala din videochat si trimisa la munca la biserica

Adevărul Adevărul,
Femeie de 54 de ani, condamnata pentru evaziune fiscala din videochat si trimisa la munca la biserica

O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei a fost condamnata de Tribunalul Salaj la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala. Femeia ar fi obtinut venituri din videochat si nu le-ar fi declarat la Fisc. Judecatorii i-au dat un an si jumatate cu suspendare si auu trimis-o sa munceasca 60 de zile in folosul bisericii. continuă pe Adevărul

Femeie din Salaj trimisa la biserica de judecatori pentru evaziune prin videochat

O femeie in varsta de 54 de ani, din Salaj, a fost condamnata la inchisoare cu suspendare si a fost obligata de judecatori sa mearga la biserica timp de 60 de zile pentru evaziune fiscala prin videochat.

Femeie care nu a declarat banii din videochat, trimisa la biserica prin decizia instantei

Decizie neobisnuita a instantei. O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei, judetul Salaj, a fost condamnata de Tribunalul Salaj la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala, pe motiv ca nu a declarat la Fisc veniturile realizate din videochat. De asemenea, femeia trebuie sa presteze 60 de zile de munca in folosul comunitatii la o biserica, scrie clujust. ro.

Un nou deces si alte 23 cazuri de COVID-19 in Olt. Femeie, 69 ani, mediul rural

Creste din nou numarul deceselor in legatura cu infectia SARS-CoV-2, o femeie fiind ultimul caz raportat de Directia de Sanatate Publica Olt.

Masuri luate de Primaria Sectorului 4 pentru desfasurarea anului scolar in bune conditii sanitare: Sute de mii de masti si teste, substante pentru dezinfectie, separatoare din plexiglas (FOTO)

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca a cumparat masti de protectie pentru copii si profesori, substante pentru dezinfectie, separatoare din plexiglas si teste pentru depistarea infectiei cu coronavirus pentru.

Baraganul si Capitala se topesc: cod galben pentru zece judete din sud-estul tarii

Meteorologii au emis o atentionare meteorologica COD GALBEN valabila astazi, de la ora 10. 00, pentru.

Dan Bucura lanseaza o provocare pentru toti candidatii din Bucuresti: Testul antidrog inainte sa mergi sa cersesti votul alegatorilor! (VIDEO)

Dan Bucura, candidat pentru functia de primar al Sectorului 1, lanseaza o provocare pentru toti cei inscrisi, in Bucuresti, in cursa electorala de la alegerile locale. in contextul in care, in ultimele zile,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )