Libnet.ro
UNICEF

12:00

O femeie de 83 de ani din Bistrita, testata pozitiv cu coronavirus, refuza internarea Sefa DSP: Nu putem sa o obligam, s-a apelat la Politie

Hotnews Hotnews,
 O femeie de 83 de ani din Bistrita, testata pozitiv cu coronavirus, refuza internarea Sefa DSP: Nu putem sa o obligam, s-a apelat la Politie

Sefa Directiei de Sanatate Publica DSP) Bistrita-Nasaud, Anca Andritoiu, a declarat luni, pentru Agerpres, ca va fi nevoie de o hotarare judecatoreasca prin care autoritatile sa o poata transporta fortat la spital pe femeia de 83 de ani din comuna Magura Ilvei, care, dupa ce vineri a fost depistata cu Covid-19, a refuzat sa fie internata la Sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita. continuă pe Hotnews

O pisica a fost testata pozitiv la coronavirus in Spania

Cercetatorii spanioli au descoperit primul caz al unei pisici infectate cu noul coronavirus in Spania, al saselea din lume, relateaza vineri agentia EFE, preluata de Agerpres.

O pisica a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus in Spania

O pisica din Catalonia, Spania, a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, informeaza Xinhua, preluat de Agerpres.

Coronvirusul, tot mai aproape de liderul de la Casa Alba. Purtatoarea de cuvant a vicepresedintelui american, testata pozitiv

Purtatoarea de cuvant a vicepresedintelui american Mike Pence, Katie Miller, casatorita cu unul dintre consilierii presedintelui Donald Trump, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, relateaza AFP.

Cinci fotbalisti din Spania, testati pozitiv la coronavirus inaintea unei posibile intoarceri la antrenamente

Cinci fotbalisti din Spania au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus, in prima zi de testare inaintea unei posibile intoarceri la antrenamente. Numele fotbalistilor nu au fost facute publice.

Pisica din Spania, testata pozitiviv cu COVID-19

O pisica din Catalonia, Spania, a fost infectata cu noul coronavirus. Animalul a murit iar infectia a fost descoperita post-mortem.

CORONAVIRUS |Cinci jandarmi din Brasov, testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Se inmultesc cazurile de infectare cu noul coronavirus in randul jandarmilor. Cinci angajati ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19, iar alti 20 de co.

20 de medici si 14 pacienti din spitalele din Iasi, confirmati cu coronavirus

Douazeci de cadre medicale de la doua spitale din Iasi si 14 pacienti internati in aceleasi unitati au fost confirmati cu noul coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )