Libnet.ro
UNICEF

07:00

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 31

B1 B1,
GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 31

40: inca doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul celor ucisi de virus a ajuns la 31. Situatie tragica in domeniul imobiliar. in jurul Bucrestiului au aparut, ca ciupercile dupa ploaie, z. continuă pe B1

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 29

Virusul gripal face o noua victima. Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica INSP) anunta ca un barbat de 62 de ani a.

Virusul gripal a mai facut o victima. Bilantul a ajuns la 28 de morti

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor survenite in urma imbolnavirii cu virusul gripal ajungand, pana in prezent, la 28, informeaza marti Centrul National de Supraveghere si.

Gripa a facut nca o victima, numarul deceselor a ajuns la 29

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica INSP), citat de Agerpres.

inca doua decese produse de gripa. Numarul mortilor a ajuns la 27

27 de persoane au murit pana acum din cauza gripei, potrivit ultimelor statistici furnizate de Institutul National de Sanatate Publica. Doua decese au fost confirmate marti.

Gripa a facut noi victime. Numarul persoanelor care au murit a ajuns la 27

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns marti la 27, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de.

Gripa a mai produs trei victime. Numarul deceselor din acest sezon ajunge la 23

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al victimelor din acest sezon ajungand astfel la 23, potrivit ultimelor statistici ale Institutului National de Sanatate Publica.

Scolile vor fi nchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa. Decizia a fost luata de Ministerul Educatiei, la recomandarea Ministerului Sanatatii. Este vorba despre toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara. Scolile vor fi inchise si joi, cand profesorii au zi libera 24 ianuarie). Decizia a fost luata dupa ce specialistii Institutului National de Sanatate Publica au declarat a doua saptamana cu caracter epidemic. in cazul in care va urma si a treia saptamana cu caracter epidemic, in Romania va fi declarata epidemie de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a urcat miercuri la 34.

Un barbat a murit de gripa la Spitalul din Galati / Numarul deceselor din aceasta cauza a ajuns la 20

Un barbat de 68 de ani din Galati a murit din cauza gripei la un spital din oras. Persoana avea si alte probleme medicale si nu fusese imunizata impotriva virsului gripal. Numarul deceselor in tara a ajuns la 20, transmite Mediafax.

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara vor fi inchise vineri, 25 ianuarie, din cauza numarului mare de cazuri de gripa, a decis Ministerul Educatiei la recomandarea Ministerului Sanatatii. Decizia a fost luata miercuri, dupa ce.

Primaria Cmpina a anulat Hora Unirii din cauza gripei

Primaria municipiului Campina, din judetul Prahova, a decis anularea manifestarilor dedicate Unirii Principatelor, din cauza numarului mare de cazuri de gripa si a faptului ca vremea este nefavorabila, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )