Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce pedeapsa ireala a primit o femeie din Salaj care nu a declarat cati bani a facut din videochat

Playtech Playtech,
Ce pedeapsa ireala a primit o femeie din Salaj care nu a declarat cati bani a facut din videochat

O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei, judetul Salaj a fost acuzata ca intre 2013 si 2018 a castigat venituri din videochat pe care nu le-a declarat la stat. Ce pedeapsa ireala a primit femeia din Salaj. Aceasta nu a declarat cati bani a castigat Inculpata de 54 de ani a fost acuzata . continuă pe Playtech

Femeie din Salaj trimisa la biserica de judecatori pentru evaziune prin videochat

O femeie in varsta de 54 de ani, din Salaj, a fost condamnata la inchisoare cu suspendare si a fost obligata de judecatori sa mearga la biserica timp de 60 de zile pentru evaziune fiscala prin videochat.

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume. Avere colosala pentru MacKenzie Scott

Cea mai bogata femeie din lume este MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume. MacKenzie Scott are o avere de 67,4 miliarde de dolari. Astfel, a depasit-o pe.

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume, datorita cresterii actiunilor Amazon

MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, a devenit cea mai bogata femeie din lume, la o saptamana dupa ce fostul sot a devenit primul om din lume are atinge o avere de 200 de miliarde de dolari, relateaza The New York Post.

Ingredientul din bucatarie care curata si grasimea. Romancele il pun in prajituri, fara sa stie ce intrebuintari mai are

Curatenia in bucatarie este mereu anevoioasa, fiind suprafete mari si timp foarte scurt. Partea cea mai dificila este mereu curatarea grasimii de pe aragaz, dulapuri, fara a aduce daune lemnului sau plasticului. Ingredientul din bucatarie care curata si grasimea Produsele chimice, pe langa faptul ca sunt scumpe, ele pot contine si substante abrazive care pot .

Cine este eleva din Oradea care a luat singurul 10 la BAC-ul de toamna. De 18 nu s-a mai intamplat asa ceva in Romania

Ministerul Educatiei a anuntat ca 31,5% dintre cei care au sutinut sesiunea de toamna a bacalaureatului au luat note de promovare. Printre acestia, se remarca o eleva din Oradea, care a reusit performanta de a lua 10 pe linie la toate probele, limba romana, istorie si geografie. Este pentru prima data in 18 ani, in Romania, cand un elev ia 10 pe linie la BAC-ul de toamna.

Locul de vis din Romania care nu e pe internet. in ce judet se afla si ce poti vedea aici

In Romania inca exista locuri parca atinse dedivinitate, nedescoperite in totalitate. Multe dintre ele au radacini seculare, atat ca existenta fizica, cat si ca mit in folclorul romanesc. Printre aceste locuri unice in lume, se afla si o locatie numita Focul Viu de la Lopatari. Locul de vis din Romania care nu e pe internet .

Ingredientul din natura care poate distruge celulele cancerului de san. Cercetatorii au facut descoperirea acum

In cadrul unui studiu recent, publicat in jurnalul Nature Precision Oncology, a fost analizat un ingredient din natura cu scopul de a cerceta proprietatile anticancerigene ale acestuia. S-a dovedit remarcabil de eficient. Studiu 124; Ingredient din natura care poate distruge celulele cancerului de san Veninul obtinut de la albinele europene s-a dovedit benefic in distrugerea .

O femeie din Giurgiu a murit sfasiata de cainii fiului sau. Le dadea de mancare cand a fost atacata

Caz cutremurator in comuna Prundu din judetul Giurgiu. O femeie de 77 ani a murit sfasiata de cainii fiului sau, pe care acesta ii detinea ilegal.

Ludovic Orban: incepand de astazi cresc pensiile. Punctul de pensie a crescut cu 14%, atat ne-am permis din resursele care exista (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca incepand din aceasta luna se vor plati pensiile crescute cu 14%, ca urmare a majorarii punctului de pensie. Este vorba despre o crestere in limitele permise de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )