Libnet.ro
UNICEF

22:30

O femeie din Cluj nu mai are voie sa posteze pe Facebook poze cu fiicele ei fara acordul fostului sot - decizie a instantei

Hotnews Hotnews,
 O femeie din Cluj nu mai are voie sa posteze pe Facebook poze cu fiicele ei fara acordul fostului sot - decizie a instantei

O femeie din Cluj nu mai are voie sa posteze pe Instagram sau pe Facebook fotografii cu cele doua fiice ale sale fara acordul fostului sot. Instanta i-a dat castig de cauza tatalui, suparat ca fosta sotie si actualul ei iubit posteaza fotografii si filmulete cu fetele. continuă pe Hotnews

Video. Scandal urias la o inmormantare din Cluj. in plina pandemie, familia indoliata este obligata de preot sa-i pupe mana. Motivul este halucinant

Imagini cutremuratoare au fost filmate in urma cu o zi, in judetul Cluj, acolo unde preotul Florin Parasca a refuzat sa oficieze slujba de inmormantare a unei persoane decedate, deoarece familia nu platise taxele aferente locului de veci. Familia indoliata, obligata sa sarute mana preotului in loc sa se ocupe de slujba de inmormantare, Florin .

Incident grav in parcarea unui hipermarket din Cluj: Doi paznici s-au batut cu un client (VIDEO)

Incident grav in parcarea unui hipermarket din Cluj. Doi paznici s-au batut cu un client recalcitrant, care i-a injurat intruna. Totul ar fi pornit dupa ce unbarbat a chemat paza, deoarece ar fi fost lovit cu.

Business report: Majorarea pensiilor deschide cutia Pandorei. Cum e in alte tari cu redeschiderea scolilor. Angajatii inchid barurile si restaurantele si ies pe strada. BNR mai are spatiu de manevra, dar Finantele nu.

Majorarea pensiilor deschide cutia Pandorei * Ce ne spun datele PIB de pe S12020: se vede ca economia isi revine. BNR mai are spatiu de manevra, dar Finantele nu * Care sunt romanii cei mai chivernisiti: topul judetelor dupa economisire * Restrictii si impozite mari la vanzarea anumitor terenuri agricole, aplicabile din octombrie * Atentie la dobanzi! Cat ne costa imprumuturile luate si ce perspective avem * Ce masuri iau unele state europene pentru redeschiderea scolilor * Autostrada de Centura Bucuresti Nord: Chinezi, greci, italieni si alti turci contesta licitatia pentru lotul 3, castigata de turcii de la Nurol * Premiera - Angajatii inchid barurile si restaurantele si ies pe strada.

Antonia, aparitie fascinanta pe strazile din Bucuresti. Cum s-a imbracat cea mai frumoasa femeie din Romania

Antonia a fost surprinsa de fotoreporterii Click! pe strazile din Bucuresti. Aparitia brunetei este demna de titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, caci, desi nemachiata si imbracata intr-o rochie cu model simplist, a intors toate privirile. Antonia, frumoasa si nescoasa din cutie. Cantareata a avut o aparitie de zile mari pe strazile din .

CFR Cluj a plecat in Malta cu derogare din partea MAI

Campioana Romaniei a fost la un pas sa nu mai decoleze spre Malta, locul primului meci din noul sezon al cupelor europene, din cauza unei restrictii impuse de autoritatile romane pe fondul pandemiei de coronavirus.

VIDEO: Preotul scandalagiu din Cluj, obligat sa-si ceara scuze si sa restituie banii

Preotul Florin Parasca din Parohia Tauti, Cluj, a fost sanctionat cu dojana arhiereasca dupa ce a co.

Client batut crunt, de paznicul unui supermarket din Cluj. Totul s-a petrecut in parcare - VIDEO

Scene de groaza au fost filmate la Cluj-Napoca. Un agent de paza a lovit cu bastonul de cauciuc un agent care il injura ca la usa cortului. Paznicul a fost oprit doar de oamenii din zona care au fost nevoiti sa-l imobilizeze. Deocamdata, nu se stie de la ce a pornit conflictul.

Vocea Romaniei nu se mai face anul acesta. X Factor nu mai are concurenta!

Daca anul trecut am avut Vocea Romaniei, dar nu am avut X Factor, anul acesta lucrurile stau exact invers. Antena 1 pregateste un nou sezon X Factor, in vreme ce Pro TV a anulat castingul si filmarile pentru Vocea Romaniei.

Cate paturi libere mai sunt in spitalele COVID din Bucuresti. Capitala are cele mai multe cazuri de coronavirus raportate - Peste 8.300

Ministerul Sanatatii a anuntat ca, in spitalele COVID dinBucuresti, sunt 214 paturi la sectiile de Terapie Intensiva, din care 109 nu sunt ocupate. in ceea ce priveste paturile pe sectii, sunt.

Consiliul fiscal nu a avut timp suficient sa analizeze temeinic rectificarea bugetara. Mai are nevoie si de cateva informatii de la Finante

Avem o lipsa a transparentei cu privire la cea de-a doua rectificare bugetara. A stat in dezbatere in jur 24 de ore. O rectificare are nevoie de cateva zile pentru a fi analizata pe deplin, fiind vorba de calcule ce trebuie facute etc. Consiliul fiscal a incercat sa dea o opinie preliminara cu privire la proiectul adoptat deja de Guvern. Institutia chiar spune ca intervalul de timp aflat la dispozitia Consiliului fiscal pentru analiza documentelor si elaborarea opiniei solicitate este insuficient, redactarea unei opinii complete fiind imposibila si din acest motiv. Potrivit institutiei, un alt motiv care face imposibila redactarea unei opinii complete este lipsa unor informatii strict necesare evaluarii rectificarii bugetare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )