Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie din Satu Mare a murit infectata cu coronavirus, dupa ce fiul ei s-a intors din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
O femeie din Satu Mare a murit infectata cu coronavirus, dupa ce fiul ei s-a intors din Marea Britanie

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 80. Ultima victima este o femeie de 84 de ani din Bucuresti. continuă pe Antena3

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului ajunge la 44 Ultimul pacient, un barbat de 74 de ani din Satu Mare

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns la 44, luni, a anuntat Grupul de comunicare strategica. Este vorba despre un barbat de 74 de ani din Satu Mare.

Femeie de 61 de ani din Satu Mare, victima cu numarul 80 a noului coronavirus. Pacienta suferea de insuficienta renala cronica si avea o afectiune oncologica

Autoritatile au anuntat, marti seara, decesul unei femei care era infectata cu noul coronavirus. Femeia avea 61 de ani si era din judetul Satu Mare. A fost internata pe 26 martie la Spitalul de.

Printesa Maria Teresa a Spaniei a murit infectata cu coronavirus la 86 de ani

Printesa Maria Teresa a Spaniei a murit la varsta de 86 de ani, dupa ce a fost testata pozitiv pentru coronavirus, noteaza Daily Mail. Sunt aproape 5. 700 de morti in Spania.

Avram Goia, fost fotbalist la Olimpia Satu Mare, a murit din cauza virusului COVID-19. Acesta locuia in Spania

Avram Goia, fost atacant la Olimpia Satu Mare, a fost rapus de virusul COVID-19.

Alexandru Arsinel, veste fulgeratoare. O persoana din familie a murit

Veste trista pentru Alexadru Arsienl! Marele actor a fost anuntat ca o persoana din familia sa s-a stins din viata din cauza virusului nemillos care continua sa faca victime la nivel mondial. Veste trista pentru Alexandru Arsinel! O persoana din familia lui a murit Alexandru Arsinel are 80 de ani, iar in ultima perioada a .

Primul deces in fotbalul romanesc din cauza COVID-19: tragedia a lovit un fost sportiv al Olimpiei Satu Mare

Avram Goia, fost fotbalist al echipei Olimpia Satu Mare in anii 80, a murit, la doar 61 de ani, dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Anuntul a fost facut public duminica la pranz, de catre clubul la care a activat.

CORONAVIRUS. Al 44-lea deces al unui pacient cu COVID-19. Un barbat de 74 de ani din Satu Mare, cu hipertensiune arteriala si diabet zaharat

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca un pacient din Romania, infectat cu COVID-19, a murit. Este vorba despre un barbat de 74 de ani, din judetul Satu Mare. Astfel, bilantul deceselor ajunge la.

Fostul fotbalist roman Avram Goia a decedat in Spania din cauza infectarii cu noul coronavirus

Fostul fotbalist roman, Avram Goia, a decedat in Spania, la varsta de 61 de ani din cauza infectarii cu noul coronavirus. Avram Goia a activat la echipa Olimpia Satu Mare si de mai multi ani era stabilit in.

Doi soti din Sibiu au murit infectati cu coronavirus. Bilantul pandemiei a ajuns la 82 de morti

Doi soti din Sibiu au murit la diferenta de cateva zile, dupa ce s-au infectat cu coronavirus. Ultimul bilant anuntat de Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului arata ca 82 de romani au murit din cauza COVID-19.

Asistenta de la Ambulanta Galati, infectata cu coronavirus

O asistenta medicala de la Serviciul de Ambulanta din Galati a fost infectata cu noul coronavirus. Probele au fost recoltate dupa ce femeia s-a simtit rau si au confirmat prezenta virusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )