Libnet.ro
UNICEF

10:30

O femeie din Vaslui a murit acasa, pentru ca nu a vrut sa mearga la spital. Se temea de coronavirus

Antena3 Antena3,
O femeie din Vaslui a murit acasa, pentru ca nu a vrut sa mearga la spital. Se temea de coronavirus

O femeie din Vaslui, care a inceput sa se simta rau, a refuzat sa fie dusa la spital, pentru ca se temea sa nu ia coronavirus din unitatea spitaliceasca. continuă pe Antena3

Un barbat infectat cu coronavirus a murit acasa dupa ce s-a tratat singur cu antibiotice

Un barbat infectat cu coronavirus, fara alte afectiuni, a murit acasa dupa ce a incercat sa se trateze singur cu antibiotice si tratament simptomatic.

Medicul Lorena Adriana Birleanu din Suceava a murit acasa, cu simptome de Covid-19

Lorena Adriana Birleanu, fosta sefa a Centrului Medical Judetean Suceava din cadrul MAI, in varsta de 46 de ani, s-a stins din viata, ieri dimineata, avand simptome de Covid-19.

O doctorita de 46 de ani, mama a trei copii, cu simptome de COVID-19, a murit acasa

Fosta sefa a Centrului Medical Suceava din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a fost gasita moarta intr-un apartament, unde se izolase pentru ca avea simptome de coronavirus. Adriana Lorena Birleanu nu mai profesa ca medic din anul 2018, fiind cercetata penal pentru luare de mita si eliberare de medicamente cu efecte psihotrope in mod nejustificat.

Femeie din Ecuador declarata decedata din cauza COVID-19, gasita in viata dupa aproape o luna

O femeie de 74 de ani din Ecuador, declarata moarta in urma cu o luna, cand era spitalizata din cauza coronavirusului, este in viata. Familia acesteia fusese anuntata ca femeia a decedat, a fost chemata sa o identifice si chiar a primit apoi ceea ce li s-a spus ca este cenusa acesteia, scrie BBC.

CORONAVIRUS |Transmitere comunitara a COVID-19 in doua cartiere din Galati. Recomandarile DSP pentru locuitorii din zonele afectate

Inca o zona din tara risca sa se transforme intr-un focar de coronavirus. Directia de Sanatate Publica DSP) Galati a transmis, sambata, ca in doua cartiere din municipiul resedinta de judet.

Seful Postului de Politie din Bolintin Vale, demis pentru purtare abuziva

Seful Postului de Politie din Bolintin Vale, judetul Giurgiu, a fost demis din functie si este cerce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )